Magasinet M!

8 seje druk-gadgets

Alt bliver bedre med de rigtige gadgets - også druk. Her er 8 sager, der forkæler sprutten.

8 seje druk-gadgets
BOOBZIE

Problemet med varmt vejr er, at din bajer også begynder at svede. Men så er det jo godt, at bryster er verdens bedste opfindelse, og nu kan de herlige former også holde dine drikkevarer kolde. Boobzie er nemlig en isolerende holder til flasker og dåser, der er designet som en helvedes god kavalergang.

ANNONCE
8 seje druk-gadgets
DAS HORN

Vikingerne drak øl af horn, og de var pænt seje. Derfor er det også ret sejt, at du kan få dit helt eget drikkehorn med en højde på 33 cm. og en diameter på 8 cm., der har plads til 70 cl. af den gyldne væske, og det giver jo også et ekstra hak på macho-skalaen, når dyret er udstyret med navnet Das Horn.

ANNONCE
8 seje druk-gadgets
TEQUILA BARREL ICE CHEST

Dine drikkevarer er i genialt selskab, hvis du gemmer dem i den her tønde. Tequila Barrel Ice Chest er nemlig en original tequila-tønde, der er sat i stand og indrettet som køleboks, så du kan smide en ordentlig skovlfuld isterninger i svinet og tilsætte dit lager af flasker. Det er gammelt druk, der holder styr på ny druk.

ANNONCE
8 seje druk-gadgets
PERFECT DRINK

Når det virkelig kører for bartenderne, ser det sindssygt let ud, men for os almindelige mennesker er det jo nærmest umuligt at huske alle de drinks i hovedet. Men som i så mange andre tilfælde kommer din smartphone dig til undsætning. Perfect Drink  smider nemlig en vægt på banen, der sammen med en gratis app til iOS- og Android-mobiler er i stand til at guide dig frem til den perfekte drink. Systemet kan både fortælle dig, hvilke og hvor meget sprut der skal i glasset for at lave et bestemt miks, eller du kan vælge, hvad du lige har ved hånden, og så finder appen en drink, der passer. Så er der cocktails.

ANNONCE
8 seje druk-gadgets
MATURE YOUR OWN WHISKY KIT

Et gammelt kinesisk ordsprog siger noget i retning af: "Hvis en mand er sulten, giv ham da ikke en fisk. Giv ham i stedet en fiskestang, og lær ham at fange sine egne fisk." Det er sgu vise ord, og derfor giver det jo også god mening for mænd at have et whisky kit. Så kan du brygge din egen whisky derhjemme, og her får du de nødvendige ingredienser og et egetræsfad, der skyder dig godt i gang med dit eget bryggeri. Jeps, med Mature Your Own Whisky Kit er du sikret en lind strøm af dine helt egne dråber.

ANNONCE
8 seje druk-gadgets
MARSHALL FRIDGE

Hvis der er to ting her i verden, der hører sammen, så er det musik og alkohol. Marshall har leveret musikken siden rock 'n' roll gik med ble, og nu fyrer de altså også op for iskolde procenter med deres Marshall Fridge, der er gennemført designet som en af de ikoniske forstærkere, som du sikkert har set på scenen til et utal af koncerter. Det er sød musik for alkolhol-entusiaster.

ANNONCE
8 seje druk-gadgets
SPIN CHILL

Livet er for kort til varme øl, og hvis du ikke har tålmodighed til at vente på kolde drikkevarer fra køleskabet eller fryseren, kan du klare kølingen på rekordtid med Spin Chill. Den køler faktisk 20 gange hurtigere end fryseren, så du har en iskold bajer på under et minut.

8 seje druk-gadgets
JÄGERMEISTER SHOTMEISTER

Jäger er godt, og mere Jäger er endnu bedre, så det gælder om at have en iskold flaske klar til brug. Og det får du med Jägermeister Shotmeister, der har plads til en 750 ml. eller 1 liters flaske, som bliver holdt omkring frysepunktet og badet i orange LED-lys bag glasset på forsiden, og så skal du bare tippe hanen for at servere shots.

Det er så dumt at gå ned på udstyret til hjemmebaren, så hvis du mangler flere druk-sager, kan du svinge forbi Mandesager.dk, hvor der er endnu mere lir.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE