Magasinet M!

9 skarpe sager til mobilen

Du kan komme langt med apps, men nogle gange er der bare brug for hård hardware til mobilen. Her er 9 sager, der smider mobilen op i gear.

9 skarpe sager til mobilen
WAKE UP AND SMELL THE BACON

Hvis du godt kan lide bacon, så er Wake Up And Smell The Bacon lige noget for dig. Konceptet går ud på at udstyre mobilen med et lille apparat, som sammen med en app vil fungere som et vækkeur, der samtidig med at få dig ud ad sengen udsender en duft af bacon. Det er en ret sprød start på dagen.

ANNONCE
9 skarpe sager til mobilen
SAMSUNG SMARTPHONE GAMEPAD

Der findes et helt Stillehav af tilbehør til iOS-modellerne fra Apple, mens Android-brugerne er blevet ladt lidt i stikken, men Samsung er heldigvis blevet lidt mere klar i hovedet, og deres Smartphone GamePad fyrer op for Android-gamingen. Tak for det. Her får du nemlig fysiske knapper til mobiler med skærme fra 4 til 6,3 tommer, og det giver selvfølgelig også muligheden for at banke billedet op på fladskærmen, så du får fuld valuta for pengene.

ANNONCE
9 skarpe sager til mobilen
BRAGI THE DASH

Smart er det nye sort, og Bragi The Dash fyrer op for to trådløse enheder til ørerne, der kobler sig på din mobil via Bluetooth, så du for eksempel kan sende musikken til ørerne uden ledninger, mens der også er en indbygget fitness-tracker til at registrere din trænings-info. Det er da smart, og så er der lige en MP3-afspiller med 4 GB lagerplads oveni hatten, så hovedtelefonerne også kan klare tonerne på egen hånd.

ANNONCE
9 skarpe sager til mobilen
FISHHUNTER

Den smarte sonar lirer fisketuren med moderne teknologi, der giver en ekstra fordel overfor naturen. Det kan vi jo allesammen have brug for. Fishhunter er lige til at smide i vandet, og så sørger den for at levere informationer om dybets hemmeligheder via Bluetooth direkte til en Android- eller iOS-smartphone, så du for eksempel kan se detaljer om bundens udformning og den tilgængelige fiskebestand, mens du også kan bruge mobilens GPS til at gemme geniale lokationer. På den måde kan du optimere fangsten, og det indbyggede batteri skulle kunne klare op til ni timers undervandsspionage.

ANNONCE
9 skarpe sager til mobilen
YELLOW JACKET CASE STUN GUN

En case er fin til at beskytte mobilen, men den er til gengæld genial, hvis den også kan bruges til selvforsvar, og det kan Yellow Jacket Case Stun Gun, for den er lige til at fyre på en iPhone eller en Samsung Galaxy S4. Jaja, en mobilcase med indbygget stun gun er pænt ulovlig i Danmark, men den findes altså, og den er rimeligt badass. Og hvis du synes, Yellow Jacket Case Stun Gun fylder en del i landskabet, så er det nok fordi, at der skal et helvedes stort batteri til for at levere de lammende 650.000 Volt. Og husk nu at have respekt for våben. Det er ikke legetøj.

ANNONCE
9 skarpe sager til mobilen
BACTRACK MOBILE BREATHALYZER

Du har sgu nok en ok idé om, hvor din promille er på vej hen. når du har bundet en halv flaske snaps plus de løse bajere, men med BACtrack Mobile Breathalyzer kan du få det præcise tal klasket i hovedet, og det er samtidig verdens første alkometer, der smider oplysningen videre til din iOS- eller Android-mobil. 

ANNONCE
9 skarpe sager til mobilen
IN1 CASE

Jaja, der findes et hav af apps til mobilen, men softwaren kan ikke klare alle situationer, så her er der behov for noget godt gammeldags hardware. Og den klarer iPhone coveret IN1 Case, der med et snuptag udstyrer mobilen med  to skruetrækkere, to kuglepenne, en saks, en stand til telefonen, en tandstik, en pincet og en fil. Det er da meget godt klaret, men de kunne godt lige sørge for at smække en model sammen til Android-mobilerne.

ANNONCE
9 skarpe sager til mobilen
IGRILL2

Hvis du har prøvet den originale iGrill, ved du, at det trådløse stegetermometer er en snedig måde at holde styr på kødet, fordi du får serveret alle informationerne om processen direkte på din mobil eller tablet, og nu kommer der altså en toer, der selvfølgelig er endnu bedre. Sådan er det oftest med toere - undtagen, når det handler om film. iGrill2 overvåger fire bøffer ad gangen, hvilket er dobbelt så mange som forgængeren, og det nye design byder for eksempel på en indbygget magnet, så du kan hamre den op på en metaloverflade tæt på grillen og så ellers bevæge dig op til 45 meter væk uden at miste forbindelsen. Genialt.

ANNONCE
9 skarpe sager til mobilen
PAPERBACK

Hvis du alligevel har tænkt dig at smide et cover på din iphone for at beskytte den mod dine fummelfingre, kan det jo lige så godt være lidt praktisk. Paperback er dybest set 80 stykker Post-it, der er lige til at fyre på bagsiden af mobilen, fordi de er lavet i samme form som iPhonen, og så kan du skrive på sedlerne, rive dem af og påklistre dem over det hele.

Jeps, så er din mobil vist også optimeret. Ellers kan du jo smutte forbi Mandesager.dk, hvor der er en kæmpe bunke af seje sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE