Magasinet M!

90'er topmodeller Claudia Schiffer, Cindy Crawford og Naomi Campbell optræder sammen i nyt fashionshoot

De har da lidt af det endnu. Især fordi tøjet er fyldt med gennemsigtighed og huller!

Tre af 90'ernes største modeller mødes nu i et letpåklædt fashion fotoshoot for det populære franske modehus Balmain. Vi ved ikke så meget om tøjet, men modellerne klarer det da meget godt. 

Claudia Schiffer (45) har været på over 1000 magasinforsider gennem sin karriere. Forbes anslog i 2002 hendes formue til at være på omkring 55 millioner dollars, men hun er siden da fortsat med modelarbejde, og har sideløbende startet sit eget brand op. 

Naomi Campbell (45) har været omkring musik- og filmbranchen, og har siden 2000 også været ret optaget af at lave nye parfumer. Hun har datet både Mike Tyson og Robert De Niro. I dag bruger hun det meste af sin tid på at være skuespiller i tv-serier. 

Cindy Crawford (49) var også ekstremt prominent supermodel gennem halvfemserne. Hun har flere gange rangeret højt på diverse lister for verdens smukkeste kvinder. I 2000 stoppede hun som fuldtidsmodel, og begyndte at fokusere på forretninger indenfor skønhedsprodukter og møbler. I 2011 genoptog hun modelkarrieren. 

Det er ikke første gang de tre modeller poserer sammen. I 2008 poserede de, og flere andre, i et fotoshoot for Vogue 'The Return of Supermodels'

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE