Magasinet M!

Årets påskehilsen fra Kate Upton

Har du en kammerat der trænger til en påskehilsen? Hvad så med en dansende Kate Upton der leger med påskeæg med brysterne?

Påsken er her og der er mange måder at fejre den på. De fleste af os danskere bruger den egentlig bare (som alle andre kristne højtider) som endnu en undskyldning for at drikke sig en ordentlig kæp i øret. 

Men hvad gør man hvis man er én af de mest sexede supermodeller i verden? Hvis man er Kate Upton, ja, så kan man jo fejre påsken ved at optage en video, hvor man (til os påskeglade drenges fornøjelse) iklæder sig bunny-kostume og boltrer sig i det, mens man gemmer påskeæg mellem brysterne. 

Ja, du hørte rigtigt! Kate Upton lavede denne video, som en påskereklame for LOVE Magazine og vi ved godt at det ikke er en ny video, men hvis du ikke har set den endnu, synes vi i hvert fald ikke, du skal gå af den! (OBS: Glem heller ikke: Kate Uptons frække burger-reklame!)

Ellers kan du jo også benytte lejligheden til at sende den videre til en af dine kammerater, som en kærlig bromance påskehilsen. Gækkebreve er lidt for oldschool, ikke?

God påske drenge! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt