Magasinet M!

Anmeldelse: Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed er tredje og sidste film i serien og Gud ske tak og lov for det!

1 ud af 6 stjerner

Redroom! Redroom! Redroom!

For Anastasia Steele (Dakota Johnson) er lykken gjort. Hun og milliardæren Christian Grey (Jamie Dornan) er blevet gift og bryllupsrejsen til Europa byder på massere af sex og romantik, for de to turtelduer, men fortiden spøger og rejsen må afbrydes, da en mystisk person bryder ind i Christians server rum på arbejdet, stjæler personlige oplysninger om ham og forsøger at brænde bygningen ned. Det viser sig, at være Anas tidligere chef, Jack Hyde (Eric Johnson), der står bag. Christian frygter for Anas sikkerhed og sætte en bodyguard til at passe på hende og beder hende komme direkte hjem fra arbejde, men da Ana en dag ikke adlyder hans regler, må hun naturligvis en tur i det røde rum og afstraffes af Christian.

ANNONCE
UIP - Anmeldelse: Fifty Shades Freed UIP

Father Figure

Heller ikke Christian kan se sig helt fri fra fortiden. Da Ana fortæller ham, at hun er gravid, udvikler samtalen sig til et skænderi og Christian tager på druk med sin gamle veninde og ”lærermester” Elena, hvilket Ana bestemt ikke bryder sig om og så er det Christian der må afstraffes.

Zzzzzz….

Fifty Shades Freed er tredje og sidste film i serien og Gud ske tak og lov for det! Sjældent har jeg kedet mig så bragt i en biograf. Jeg er ikke bleg for at afslører, at jeg faktisk faldt i søvn under filmens ”dramatiske” klimaks.

ANNONCE
UIP - Anmeldelse: Fifty Shades Freed UIP

Freeeeedoooooom!!!

Freed er lægeroman/sæbeopera af værste skuffe. Den er dårligt tænkt, elendigt skrevet, usexet og fuldkommen uinspireret spillet og instrueret. Der er kort sagt ikke én god ting at sige om Fifty Shades of Freed, andet end at den heldigvis 

ANNONCE

Anmeldelse leveret af Dennis Stanley/Connery.dk

Del

Seneste nyt