Magasinet M!

Back to basics

Er du på udkig efter nye grooming-produkter, har vi både nogle gamle klassikere og en flok nye basis-produkter, der vil gøre det nemt for dig.

Back to basics

En lækker og klassisk voks, der leverer stærkt hold med en mat finish. Den er velegnet til kortere frisurer og giver fylde og tekstur til dit hår. Mere kompliceret behøver det jo ikke at være!
Fibervoks fra American Crew, 85 g. Pris: 165 kr.


En velduftende shampoo, som trænger dybt ned i håret og giver det næring fra rod til spidser. Perfekt til dig med lidt længere garn.
Intense Repair Shampoo fra Dove, 250 ml. Pris: 33 kr.
Undgå at vaske dit ansigt med sæbe, da det kun udtørrer din hud! Prøv denne, som er en mild ansigtsvask med kamille, der skånsomt renser huden fra snavs og er velegnet alle hudtyper. Den er især god til dig med følsom hud.
Face Cleaner 1 fra Purely Professional, 200 ml. Pris: 165 kr.Sats på en frisk og maskulin duft til sommer! Denne nyhed fra klassiske Calvin Klein er netop dét, og så er en limited edition - så du må hellere skynde dig at få fingrene i den.
Eternity Summer for Men fra Calvin Klein, 100 ml. Pris: 425 kr.Til sommer er det faktisk en god idé at investere i en hudcreme, der beskytter mod skadelige UV-stråler. Vi lover, du bliver glad for det om 20 år! Denne intense fugtighedscreme har SPF 15 og er let og frisk uden at fedte og tilstoppe dine porer.
Hydraphase UV Intense Legere fra La Roche-Posay, 50 ml. Pris: 194 kr.Er du en af dem, der tit efterlader svedige mærker under ærmerne i dine t-shirts i stressede situationer? Så er dette måske din redning. Deodoranten er udstyret med aktive ingredienser for at give dig ekstra beskyttelse mod fugtighed og lugt i armhulerne når du er under stress.
Anti-perspirant stress protect deo fra Nivea, 50 ml. Pris: 30 kr.Verdens mest solgte hudcreme behøver nok ikke en nærmere introduktion. Det er jo en klassiker, som du ikke går galt med - det er den bedste fugtgiver til alle hudtyper i alle aldre. Den ikoniske emballage er lille og praktisk, så du nemt kan have den med i træningstasken eller i kufferten.
Creme fra Nivea, 250 ml. Pris: 50 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt