Magasinet M!

Christy

Hun er fræk, lækker og så svarer hun ikke sin mobiltelefon!

Endnu engang har vi ikke kunne få fat i vores Connerybabe, så derfor har vores chefredaktør indkaldt undertegnede til at spinde en historie fra mit eget univers, og et interview, som JEG mener det burde udfolde sig.
Christy
Christy, jeg har set dig på forsiden af et pornoblad, er det billederne på Connery.dk der fik dig ud på en glidebane?

Jeg vil nu ikke kalde en glidebane, efter at have fået taget billeder til Connery.dk blev jeg enig med mig selv om, at I drenge sikkert gerne ville se mere af min smækre krop. Jeg kan jo ikke tage jer alle sammen med mig hjem, så derfor skulle I have mulighed for, at tage mig med hjem i stedet!

Vil du så tage mig med hjem eller hvad?
Ja selvfølgelig Alexander, verden er sgu for kort til at vente på den slags, skal vi fortsætte interviewet hjemme i min dobbeltseng sammen med min veninde?

Øh ja det kan vi da godt!!
Vi flyver ud i en taxa og rykker hjem til Christy. Direkte ind i dobbeltsengen, hvor hendes veninde venter på mig. Blondine og brunette, lige ved siden af hinanden, og den ene af dem finder en pisk frem. ÅH nej, man skal sgu da også udsættes for alt muligt lækkert, når man interviewer piger i sin fantasi, men jeg strammer op og tager min straf!

Christy, nu hvor vi har givet den gas, jeg har 30 piskeslag på rykken og din veninde måske er gravid, kan du så ikke fortælle lidt om hvor du ser dig selv om 10 år?
Jamen om 10 år har alle vel taget mig med hjem. Om ikke andet, så må du jo give mig et kald og så kan vi to hit it off!

Hvis nu du skulle beskrive dig selv som en bil, hvilken bil er du så?
Jamen jeg er en Jaguar. Spændende, fræk og så kan jeg bruge mine negle, som du kan mærke på din brystkasse!

Jeg overvejer at sige til hende, at jeg sagde biler og ikke dyr, men vælger at holde kæft! I stedet trækker jeg mine bukser på, bevæger mig ned af trappen og tænker på, hvornår et Interview bliver som i mine fantasier!? Men så husker jeg, at jeg ikke engang er baberedaktør her på det her fordømte magasin! Sikke noget lort!

Denne artikel er pure tankespind fra undertegnede Alexander Pedersen. Så stik mig dog en Gammel Dansk!

Læserservice:
Fotograf:
Christian Grüner
Wallpapers: 1024x768 | 1280x800 | 1600x1200


Månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til foto@connery.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce