Magasinet M!

Cira B [Månedens babe]

En yderst velformet sangerinde

Cira B [Månedens babe]
I denne måned har vi fået fat i den utroligt smukke Cira B. Cira bor på Vesterbro og er 24 år gammel. Når Cira ikke får skudt en masse sexede billeder, repræsenterer hun Danmark i alverdens skønhedskonkurrencer. Det kan selvfølgelig også blive lidt trivielt, så engang imellem laver Cira også musik. Det er ikke så længe siden hun udgav sin første single "Fuck med mig nu", men før det optrådte hun også jævnligt i eksempelvis Alias' musikvideoer.

Cira kan nemt siges at være en utrolig smuk og samtidig nede på jorden babe. Når vi spørger hende hvad hendes yndlingsaktivitet er, smiler hun pænt og siger "at ligge i ske om søndagen". Vi prøver ihærdigt at hive noget lidt vildere ud af hende og hun giver sig til sidst og siger, at hun også kan lide at give gas med vennerne. Hendes rigtig vilde side kommer dog ud i hendes musikvideoer, hvor hun ikke lader til at være spor genert.

Til hverdag læser Cira til lægesekretær og hygger sig engang imellem med nogle forskellige modeljobs og skuespillerindejobs. Cira beskriver sig selv som værende meget uforudsigelig, eventyrlysten og livsglad. Hun griner dog og tilføjer at hun bestemt også er kendt for sin lidt platte humor.

Du kan se meget af Cira i galleriet foroven, på hendes fanside på Facebook eller i vores tidligere interview med hende 


Og så de hurtige: hotpants eller g-streng?

Hotpants

Forfra eller bagfra?

Forfra med god øjenkontakt

Lamborghini eller Ferrari?

Lamborghini

Underligste sted du har haft sex?

En hesteboks

2 fyrer eller 2 piger?

2 piger
ANNONCE
FotografChristian Grüner
Model: Cira B
Redaktør: Mikkel Vermeulen
Makeup og hår: Sascha Christensen
Assistent: Zaynab K. Naji
Del

Seneste nyt

Annonce