Magasinet M!

Cyberbabe: Kirstine

Sød, blond, frisk - Kirstine er anden Cyberbabe i maj.

Cyberbabe: Kirstine

Kirstine gjorde indtryk da vi mødte hende under Forsidejagttouren: Sød, blond og med et frisk glimt i øjet. Faktisk viste det sig, at hun var så populær, at hun nåede årets top 5 i region København. Vi placerede hende derfor foran et M!-kamera i et lille frækt stykke næsten-ingenting og tog en serie.

Se resultatet i galleriet øverst.

Du kan også se hendes MMM babe-profil her
----

Hej Kirstine! Hvad laver du til daglig?
Jeg arbejder som chefværtinde på Jensens Bøfhus. Og i min fritid træner jeg i fitnesscenter tre til fire gange om ugen. Ellers er jeg vel som de fleste sammen med mine venner og veninder.

Hvorfor vil du gerne være Cyberbabe?
Det ved jeg ikke. Det er jo sjovt at få taget sådan nogle gode billeder, som man kan have og vise frem. Og så kan man sige, at man også har prøvet det.

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?
Jeg er mest tilfreds med mit smil og min mave. Jeg træner altid min mave meget, når jeg er i fitnesscentret, for det ser jo godt ud, når man har bikini på.

Hvad kan du godt lide at have på, når du skal være sexet?
Jamen så har man da ikke noget på. Hehe.

Hvordan kan man score dig?
Man skal være sig selv og få mig til at smile og grine. Ikke komme med en masse platte scorebemærkninger. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis du har muskler og tatoveringer, men det vigtigste er nu, at du er sød.

Så ved vi det.

---- 

Hvis du kunne tænke dig, at være en af vore kommende Cyberbabes og blive fotograferet af en M!-fotograf, så opret en babe-profil her på siden. Vi følger nøje med i profilerne og vil, hver gang der bliver muligt, udvælge kandidater som vi inviterer ind på redaktionen til et shoot.

Husk, at du skal være fyldt 18 år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt