Magasinet M!

DAB+ radio og Chromecast til skarpe priser

Hos Av-Cables.dk kan du finde alt i afspillere, kabler og gadgets. Læs om Chromecast eller om en smart DAB+ radio med Bluetooth her.

Hør musik og radio på gammeldags manér

Hvis du savner at kunne høre radio på en god gammeldags radio, så læs med her. Det er jo noget helt særligt at have fundet sin yndlingsfrekvens og så bare skulle trykke på tænd knappen, før radioen går i gang med at spille. Det er ikke det samme, som at skulle have sin telefon frem og connecte til Bluetooth højtaleren og så afspille radioen fra sin telefon. Men med en DAB+ radio med Bluetooth får du begge dele i en enhed. En smart DAB+ radio med Bluetooth kan spille dine yndlings radiokanaler ved et enkelt klik, og hvis du har lyst til at spille musik fra din telefon, så kan du connecte med en smart Bluetooth forbindelse. Der er mange forskellige modeller hos Av-Cables.dk, som helt sikkert vil falde i din smag. Læs mere om de mange forskellige smarte enheder i butikken til gode priser på www.av-cables.dk, som altid har gode tilbud.

Stream dine yndlingsserier fra Chromecast

Hos Av-Cables.dk kan du finde mange forskellige slags gode kabler, enheder og gadgets. Og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte enhed, som du lige står at mangler i hjemmet. Skal du fx bruge en super smart afspiller, så er Googles Chromecast noget af det mest geniale, der findes på markedet. Det er en enhed, som du tilslutter dit fjernsyn med HDMI, og på den måde kan du afspille over 20.000 film, tv-serier, sport, spil og meget mere via din telefon, din tablet eller din computer som er connected til den lille smarte enhed. En Chromecast gør at du kan styre det hele fra din teleton, og du kan endda bruge din telefon til andre ting, imens du afspiller tv-serier på dit fjernsyn. Det er super smart og det giver dig adgang til enormt meget underholdning, som du kan være sikker på, at du nok skal kunne synes om, for der er noget for enhver smag. Læs mere om Chromecast på siden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce