Magasinet M!

DAM!ER: Louise Cliffe

Her er omsider alle billederne fra den hotte fotoserie af 28-årige Louise Cliffe

DAM!ER: Louise Cliffe

Navn: Louise Cliffe

Alder: 28 år

Bopæl: Manchester, England

Højde: 175 cm

BH str.: 75E

Civilstatus: Single

Instagram: louisecliffereal
 

Hej Louise. Kan du ikke starte med at fortælle mig, hvordan din modelkarriere begyndte?

Det var faktisk lidt af et tilfælde. Min søster og jeg sad og så sæbeoperaen Coronation Street, da hun pludselig spurgte, om hun ikke måtte tage nogle billeder af mig. Egentlig var jeg ikke så meget for det, men jeg gav hende lov, og så sendte hun dem til et bureau.

Og de var selvfølgelig helt vilde med dig?

Ja, de ringede og bad mig om at komme ned til London, fordi de syntes, at jeg havde et godt look. Jeg var helt i chok, for jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg kunne blive model, og det havde aldrig rigtig interesseret mig. Jeg var mere en sportspige, og min drøm var at komme i militæret.

ANNONCE
DAM!ER: Louise Cliffe

Du var også blevet en fin soldat. Det var hækkeløb du dyrkede, da du gik i gymnasiet?

Ja, jeg blev bymester i Manchester tre gange, og jeg var faktisk også i Holland for at konkurrere.

I må da have helt utroligt gode sports-bh'er i England...

Haha. For at være ærlig, så havde jeg faktisk slet ingen bryster dengang. Det var som om mine bryster bare voksede sig store på en nat, så jeg vågnede op med dem en dag og tænkte: Hmmm. Hvad skete der lige der? Jeg var sent udviklet åbenbart. Men de er helt ægte, og det kan vi godt lide i England. Det handler om natural, natural, natural boobs.

Det lyder ret utroligt, men der er faktisk også mange, som ikke tror på, at de er ægte. Ja, det er meget underligt. Jeg forstår ikke, hvorfor folk har lyst til at skrive den slags ting. Måske jeg kunne finde på det om nogle år, hvis de begynder at hænge, men lige nu er de 100 % naturlige.

ANNONCE
DAM!ER: Louise Cliffe
DAM!ER: Louise Cliffe

Er det derfor, du har skrevet på Twitter, at du virker som magnet på underlige mennesker?

Ja, jeg ved ikke, hvad det er, men jeg tiltrækker åbenbart bare mærkelige mennesker. De fleste er bare folk, der skriver vanvittige ting til mig og ikke kan tage et nej for et nej. Men jeg har altid tiltrukket mærkelige mennesker. Nogle af min ekskærester har også været weirdos.

ANNONCE
DAM!ER: Louise Cliffe

Du har også lavet et par film. I åbningsscenen i Wrong Turn 3, som i øvrigt er alt, alt for kort, siger din rolle, at hun er ekshibitionist. Er du også lidt ekshibitionistisk i virkeligheden?

Ja, det var lidt hurtigt overstået. Faktisk er jeg meget genert og reserveret, men det er klart, at jeg skal være lidt ekshibitionistisk, når jeg får taget billeder. Og folk forventer, at jeg er på samme måde, når de møder mig i virkeligheden. Men det er en rolle, jeg spiller. Det er faktisk meget ligesom skuespil.

 

ANNONCE
DAM!ER: Louise Cliffe

Og du vil jo gerne lave mere skuespil, ved jeg. Der er noget med, at du drømmer om at blive Bond-pige?

Ja, det er en stor drøm, men det er desværre længe siden, jeg har lavet en film. Jeg har fokuseret på modelarbejdet, men nu er jeg så småt ved at begynde at finde roller igen. Men Bond-pige bliver nok ikke lige den første rolle, jeg får.

Her til sidst skal jeg lige høre lidt om en t-shirt, jeg faldt over på deadlegacy.com, hvor der er et stort billede af en halvnøgen dig på brystkassen?

Ja, har du set den? Jeg har indgået et samarbejde med dem, så der kommer formentlig mange flere. De er meget sjove, synes jeg.

ANNONCE
DAM!ER: Louise Cliffe

Kommer du snart til Danmark, så vores læsere kan få signeret deres eksemplar?

Ja. Er Danmark egentlig et dejligt sted?

Du skal måske lige vente til sommer...

Haha. Ja, men så skal jeg også nok kigge forbi og signere t-shirts for jeres læsere.

ANNONCE
DAM!ER: Louise Cliffe

Navn: Louise Cliffe
Alder: 28 år
Bopæl: Manchester, England
Højde: 175 cm
Vægt: 57 kg
Bh-str.: 75E
Single: Yes

Del

Seneste nyt

Annonce