Magasinet M!

DAM!ER: Natacha Peyre

Den frække, frække 29-årige blogger og supermodel Natacha Peyre er ikke så glad for at tage skoene af i sengen, men det er også lige meget, hvis hun smider alt det andet, ikk'?

DAM!ER: Natacha Peyre
DAM!ER: Natacha Peyre
DAM!ER: Natacha Peyre
DAM!ER: Natacha Peyre

Natacha-info:

Alder: 26 år
Baggrund: Svensk og spansk
Opvokset i: Stockholm
Bopæl: Los Angeles
Højde: 164 cm
BH-størrelse: 70C (det siger hun altså selv...)
Single: Jeps!

Bonus-info: Natacha er så bange for mørke, at hun altid har lyset tændt, når hun sover alene. Er der nogen, der vil hjælpe hende med en mindre el-regning?

ANNONCE
DAM!ER: Natacha Peyre

Vores læsere kommer ofte med forslag til nye forsidemodeller, og et af de navne, vi hører oftest, er Natacha Peyre.Heldigvis er M!s moderedaktør både svensk, stor fan af Natacha og god til at tigge (på svensk), så da den underskønne supermodel var et smut i Stockholm, indvilgede hun i et fotoshoot.

Vi sendte selvfølgelig straks et hold af sted for at opfylde jeres ønske og prata lidt med pigen.

ANNONCE
DAM!ER: Natacha Peyre

Jeg bliver nødt til at starte med at fortælle dig, at der er rigtig mange af vores læsere, som har bedt om at få dig på forsiden. Hvordan kan det være, at så mange danske drenge kender en svensk pige som dig?
Først bliver jeg nødt til at sige, at det er virkelig sødt, hi hi. Det er nok fordi, de har set mine billeder på internettet eller læst min blog ThisIsNatacha.com. Der er også en masse billeder.

Ja, de der billeder har jeg godt nok også lagt mærke til. De er meget, øh... pæne. Hvordan er det at være en møglækker svensk pige i Los Angeles?
Jeg elsker L.A. rigtig meget, så jeg er vildt glad for, at jeg kan bo her. Men at være - som du kalder det - en møglækker svensk pige i L.A. kan både være hårdt og let. Den gode side er, at tingene kommer lidt lettere til én nogle gange, men andre gange kan det være hårdt, fordi mange andre piger ikke vil dit bedste, og nogle folk tager dig ikke seriøst. Og så må jeg arbejde dobbelt så hårdt som andre.

Jeg kan godt forstå, hvis de er lidt jaloux. Du må få mange interessante tilbud. Hvad er det underligste?
Oh yes. Folk her tror, at de kan købe alt, hvad de vil have. Inklusive mennesker, hvis du forstår. Så jeg får nogle underlige tilbud, men det er ikke lige min ting.

ANNONCE
DAM!ER: Natacha Peyre

Jeg har læst et sted, at du snakker både svensk, spansk og engelsk. Hvilket sprog foretrækker fyre, at du snakker i sengen?
Ha ha. Det er selvfølgelig svensk.

Det er klart. Beder de dig af og til sige bestemte ting på svensk til dem?
He he he, ja, det sker da. Fyrene i L.A. synes, at svensk er meget sexet. Men faktisk skal jeg bare snakke engelsk med svensk accent, så er det nok.

Noget i stil med: "Hello. Mei næm iss Ingrid"? Eller det var måske mere tysk. Nå, men noget af det mest fremtrædende ved dig er dine bryster. Hvad hedder de?
Ja, dem har du nok lagt mærke til, hva'? De hedder Bim og Bom. Ha ha, just kidding. De hedder ikke noget.

Jeg ville have gættet på Tommy og Annika eller noget i den stil. Har du en yndlings-Astrid Lindgren-figur?
Jeg kan faktisk meget bedre lide Disney, men hvis jeg skal vælge en, må det blive Pippi Langstrømpe.

Hmmm, hvorfor?
Fordi hun er lige så underlig som mig. Jeg kan godt lide underlige mennesker.

ANNONCE
DAM!ER: Natacha Peyre

Jeg har engang spist regnorm. Underligt, hva'? Nå, men i Danmark er vi jo vant til, at der kommer en masse svenskere og drikker sig stive. Har du gjort det?
Nej, jeg har faktisk aldrig været i Danmark, men nu du siger det, så vil jeg rigtig gerne af sted - og drikke mig rigtig stiv, ha ha!

Du er altid velkommen. Nå, men hvis du ikke har været her, kan du jo ikke rigtig sige, hvad du synes om landet. Hvad synes du om danske fyre?
Det er svært at sige noget specifikt om danskere, da jeg ikke har mødt så mange, men skandinaviske fyre er jo generelt rigtig lækre. Selv pigerne er møglækre i mine øjne.

Det er du jo et godt eksempel på. Nu hvor du har været i M!, hvad er så dit næste store mål?
Jeg vil rigtig gerne have en succesfuld serie af skønhedsprodukter på markedet i USA.

Det er jeg sikker på, du nok skal klare. Ellers må du snakke lidt med Ole Henriksen. Her til sidst: Kan du lige sige en sød ting på svensk til de danske fyre?
He he. Vill skicka dom massa kärlek och massa pussar.

Den mandlige del af redaktionen får noget helt andet ud af de ord end den svenske moderedaktør, som siger, at det bare betyder: "Jeg sender dem en masse kærlighed og masser af kys." Altså ikke noget med at massere pussy. Hm. Nå, det er også lige meget. Svensk er sødt, og det er Natacha, som du kan se, også.

ANNONCE
Del

Seneste nyt