Magasinet M!

De bedste gadgets og tilbehør til din smartphone

Der findes uendeligt mange sjove og nyttige gadgets og mobiltilbehør derude. Vi har herunder samlet de bedste gadgets, som du bestemt bør overveje at købe til din smartphone.

Power bank og trådløs opladere

Den første gadget er i den nyttige ende af skalaen. På de fleste smartphones i dag er der store og gode skærme, som de fleste af os nyder godt af. Desværre er det netop disse store skærme på telefonen der gør, at batteriet i telefonen hurtigt er tør for strøm. En powerbank er derfor et must, hvis man er på telefonen meget af dagen. Har man ikke mulighed for at lade telefonen op via strømstrik, eller er det for besværligt, kan en powerbank hurtigt blive ens bedste ven – man kan næsten ikke leve uden den, når man først har vænnet sig til den. 

Man kan få powerbanks som man tilslutter til smartphonen som en form for separat batteri, eller man kan få mobilcovers hvor der faktisk er indbygget powerbank i. Det er super smart og praktisk, og så er der altid strøm lige ved hånden.
Der findes også andre gadgets til at få strøm på telefonen, fx trådløse opladere i form af dock stationer eller opladerplader. 

Mobilcover og skærmbeskyttelse

I takt med at smartphones bliver smartere, hurtigere og flottere designmæssigt, bliver de desværre også mere skrøbelige. Sæt det sammen med at vi altid har vores smartphones i hånden, og der er stor sandsynlighed for at få en smadret skærm. Derfor er mobilcover endnu et praktisk mobiltilbehør, du gør klogt i at købe.

Et mobilcover beskytter ikke bare din skærm, men også bagsiden (hvor mange smartphones nu også har glas) og siderne. Du kan også vælge at købe panserglas eller andet skærmbeskyttelse for optimal beskyttelse af den dyrebare smartphone. At investerer i noget billigt mobiltilbehør, kan i sidste ende sparre dig for en masse penge på reparationer. 
Mobilcovers er ikke bare et praktisk mobiltilbehør, men er også med til at give din smartphone et udtryk – du kan fx købe et lækkert, klassisk cover i sort læder, et cool metal-look cover eller med et print af dit yndlings fodboldhold. 

Hovedtelefoner og højtaler

Hovedtelefoner er en absolut nødvendighed – især hvis du elsker at høre god musik. Hovedtelefoner fås i alle prisklasser alt efter hvilket kvalitet man ønsker. Hovedtelefoner af god kvalitet har ikke bare god lyd, men kan også lukke udefrakommende støj ude. 
En af de mest populære gadgets til smartphonen, udover hovedtelefoner, er trådløse højtalere. Her findes der også i alle prisklasser og i alle kvaliteter. Hvad man vælger afhænger blot af pengepungen og hvad man ønsker af sine højtalere. 
 

Gamer controller

Gaming over telefonen har aldrig været så populært som nu. Faktisk kommer ca. 75% af iOS App Stores indtjening fra spilleapps. Smartphone skærmene er i dag blevet så gode, at de nu kan tilbyde samme spilleoplevelse som på en computer eller Playstation – hvis man selvfølgelig har en gamer controller til sin smartphone. Uden sådan en, kan oplevelserne næppe sammenlignes. Bluetooth gamer controllers til smartphones er til at betale, de er bekvemmelige og bærbare, og så tilføjer de en helt ny dimension til din spilleoplevelse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce