Magasinet M!

De fedeste gratis apps

Du behøver slet ikke hive dankortet frem for at få fede apps. Vi har samlet det bedste af det gratis.

KOMMUNIKATION

 

FACEBOOK

Hvis du ikke allerede har en Facebook-profil, er du en meget sjælden race. På computeren kører du programmet i din browser, men det er selvfølgelig også muligt at hente som app til din mobiltelefon eller tablet. Man kommer ikke udenom Facebook.

VIRKER TIL: iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Symbian og Windows Phone 7

BUMP

Her har du den nemmeste måde at dele oplysninger som for eksempel telefonnumre, Facebook-gejl og billeder med gutterne. Bump bruger det trådløse netværk og en masse hokus-pokus, og det eneste du skal gøre er at støde de to apparater sammen, så er du klar til at dele.

VIRKER TIL: iPhone, iPod Touch, iPad og Android

ANNONCE
mmm.dk - De fedeste gratis apps mmm.dk

Fuck, jeg skulle aldrig have uploadet det billede af min diller på Facebook eller skrevet en status-opdatering om hvor meget jeg savner eks-kæresten. Hmm, heldigvis kan du slette alle dumhederne med denne app. Du får en oversigt over dine fejltagelser og så er det bare med at viske tavlen ren.

VIRKER TIL: iPhone, iPod Touch og iPad

 

 

SPIL

 

ALCHEMY

Som alkymist skal du kombinere de fire elementer ild, vand, jord og luft til alle mulige forskellige genstande. Du kan for eksempel kreere øl, skyskrabere eller vampyrer. Det er god underholdning for hjernen, fordi du lige skal gennemskue mulighederne.

VIRKER TIL: Android

ANGRY BIRDS RIO

Det legendariske Angry Birds bliver endnu federe med nye baner, og det virker lidt mærkeligt, at man skal slippe seks kroner for det på iPhone, når det nu er gratis til Android. Men det er jo bare fedt for Android-brugerne.

VIRKER TIL: Android (Det koster 6 kr. til iPhone)

TOWERMADNESS

   

Du skal forsvare nogle hjælpeløse får mod onde aliens i 3D-spillet, der selvfølgelig stiller et imponerende arsenal af våben til din disposition. Klassisk Tower Defense, når det er allerbedst.

VIRKER TIL: Iphone, iPad og iPod Touch

 

 

REJSER

ANNONCE
mmm.dk - De fedeste gratis apps mmm.dk

REJSEPLANEN

Det er skide ærgerligt, når man springer ud ad døren uden en anelse om, hvordan man kommer frem til sin destination. Rejseplanen fungerer genialt på dine mobile apparater, og du skal bare indtaste din destination, så kommer der en udførlig plan for din transport med det offentlige. Her sparer du mange omveje.

VIRKER TIL: iPhone, iPod Touch, iPad og Android

 TRIPIT

Når du begiver dig udenfor danmarks grænser, kan det godt være pænt svært at holde styr på alle rejse-detaljerne. Denne app gør det hele for dig. Du skal bare indtaste oplysningerne, før du tager afsted.

VIRKER TIL: iPhone, iPad og Android

CURRENCYMAP

Tjah, det er en valutaomregner, der hele tiden indeholder opdaterede kurser, så du ikke bliver snydt på rejsen. Alle valutaer skulle være dækket - nej, ikke naturalierne.

VIRKER TIL: iPhone, iPod Touch og iPad

 

PRODUKTIVITET

 

DROPBOX

Vi har vist nævnt Dropbox et par gange før, men nu får I den altså lige igen. Det er simpelthen en genial måde at dele filer online. Du opretter en profil, og så får du til gengæld 2 GB lagerplads i skyen.

VIRKER TIL: iPhone, ipad og Android

EVERNOTE

Her får du samlet alle dine notater, billeder og lyd. Det er lidt som at have din mor med dig hele tiden - uden så meget brok, selvfølgelig.

VIRKER TIL: iPhone, iPod Touch, iPad og Android

 

REMEMBER THE MILK

Husk mælken. Den glemmer man åbenbart ofte, nemlig. App´en holder styr på alle dine opgaver, så du ikke pludselig glemmer at gå ud med skraldet eller få arrangeret den der date med hende fra Buddy Holly i lørdags.

VIRKER TIL: iPhone, iPod Touch, iPad og Android

 

 

 

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt