Magasinet M!

De fineste dråber

Gå aldrig ned på duftvandet - pigerne er nemlig vilde med fyre, der dufter godt.

De fineste dråber

Duft godt. Det er et af de få (okay, mange) krav, pigerne har til dig. Derfor har vi fundet seks flasker duftvand, vores moderedaktør anbefaler. Se hvilken flaske, du skal kaste dine penge efter på de næste par sider.

De fineste dråber

Den seneste duft fra Freedom-serien fra Tommy Hilfiger har et rent og sporty udtryk med en ung og frisk duft, der stadig er mandig. Duften passer til den afslappede, men stilbevidste mand.

Freedom for Men fra Tommy Hilfiger, eau de toilette, 50 ml. Pris: 455 kr.

ANNONCE
De fineste dråber

Duften er bygget op af to modsatte akkorder: en fast kølig og en flydende varm, hvilket beskriver duften ret så godt, da den er både intens og køligt frisk på samme tid. Designet på flasken er stilrent og enkelt - lige som vi bedst kan lide det.

Red fra Hugo Boss, eau de toilette, 75 ml.

Pris: 435 kr.

ANNONCE
De fineste dråber

Italienske Mandarina Ducks er på markedet med den friske duft Blue. Mærket er ret nyt, så den er perfekt til dig, der ikke vil dufte lige som alle andre.

Blue fra Mandarina Duck, eau de toilette, 50 ml.

Pris: 379 kr.

De fineste dråber

Har du ikke tid til at snuppe et hurtigt bad om morgenen, så er det denne duft, du skal have fat i. Den er frisk, og du dufter som om, du lige er trådt ud ad bruseren. Duften er unisex, så kæresten og dig kan dele den - hvis du gider?

Men fra Clean, eau de toilette, 118 ml.

Pris: 575 kr.

ANNONCE
De fineste dråber

Går du op i at indpakning og duft skal matche hinanden? Guccis Guilty Black har super skarpt design med en intens og maskulin duft, der helt sikkert gør de fleste piger bløde i knæene. Den er dog i den dyre ende, men den er bestemt alle pengene værd!

Guilty Black Pour Homme fra Gucci, eau de toilette, 50 ml. Pris: 510 kr.

ANNONCE
De fineste dråber

Er du en glad fyr, er dette måske en duft til dig? Duften til kvinder med samme navn har været en top-sællert, og heller ikke denne gang har Clinique skudt helt ved siden af. Duften har et strejf af citrus og holder sig let og frisk på huden uden at blive varm som mange andre herredufte. Mangler du desuden et farvepift på hylden, er dette et godt valg.

Happy for Men fra Clinique, cologne spray , 50 ml.

Pris: 305 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE