Magasinet M!

Den her bog er ikke for alle: 'How to live with a huge penis'

Du læste fuldstændig rigtigt

Bogen om kæmpestore ‘auberginer’ findes rent faktisk. Den er langt fra for alle. Men er du en af dém, som er ekstra privilegeret? Så bør du selvfølgelig eje den.


Så har vi den igen. Diskussionen om, om det er størrelsen eller gørelsen, der tæller. Men hvad gør man, når man mestrer gørelsen, men også er indehaver af størrelsen? Man finder et sted, hvor man kan spejle sine (privilegerede) “udfordringer” med ligesindede.

Bogen How to live with a huge penis er din redning. Men den er ikke for alle. Bogen beskriver de udfordringer, det indebærer at rende rundt med en seværdighed mellem benene, som minder mest om de skæve tårn i Pisa eller Eiffeltårnet.

Bogen beskriver med andre ord den udfordring, det er at lide af ‘Overdimensionerede Megastore Genitalier’. Men bogen kan mere end det: Den giver også håb. For der er altså ikke kun ulemper ved at rende rundt med en ordentlig aubergine-emoji.

Du kan bruge den geniale bog som selvhjælpsbog. Men vil du prale af dit Eiffeltårn, kan du også have den liggende på natbordet eller i stuen. Det er vi sikre på, giver meget interessant opmærksomhed. Og så kan du jo passende fake it 'till you make it. 

ANNONCE
How To Live With a Big Penis

Forfatter: Dr Richard Jacob og Owen Thomas
128 sider i pocket-format
Find den her, til 139,- kroner

Del

Seneste nyt