Magasinet M!

Den her motorcykel kører på bacon

Jeps, den er god nok, og udstødningen dufter også af sprød gris. Bacon er virkelig den mest geniale substans på jorden, og her er 6 sager til hardcore bacon-fans, der beviser det.

Den her motorcykel kører på bacon
  DRIVEN BY BACON

Bacon er ikke bare brændstof for dit korpus, når du hapser en ordentlig portion af de sprøde stykker - det fungerer også ganske glimrende til motorcyklen. Driven By Bacon bruger 100% biodiesel, der er lavet af baconfedt, og det har den heldige sidegevinst, at udstødningen dufter af bacon. Lækkert.

ANNONCE
Den her motorcykel kører på bacon
  EMSON BACON WAVE

Det er ret besværligt at stege kæmpe mængder af bacon på panden, når der trods alt ikke er plads til særligt meget ad gangen, men Emson Bacon Wave gør tilberedningen meget nemmere. Den smarte bakke har nemlig plads til 14 stykker ad gangen, og den er lavet til at ryge i mikrobølgeovnen, så du klarer de sprøde stykker på få minutter, mens noget af det usunde fedt drypper af kødet. Så kan du altid hælde fedtet over baconen igen, hvis du ikke kan undvære det.

ANNONCE
Den her motorcykel kører på bacon
  BAKON VODKA

Kan man få for meget bacon? Næh, men man kan sikkert få for meget vodka, og derfor skal du nok lige styre dig, når du åbner op for en flaske Bakon Vodka. Sprutten indeholder 40% alkohol, og hvis du alligevel er tørstig efter vodka, kan den vel lige så godt smage af gris. Det er også genialt til en Bloody Mary.

ANNONCE
Den her motorcykel kører på bacon
  WAKE UP AND SMELL THE BACON

Det amerikanske kød-firma Oscar Mayer fundet en genial måde at skabe opmærksomhed omkring deres bacon-produkter. Wake Up And Smell The Bacon går ud på at udstyre en mobil med et lille apparat, som sammen med en app fungerer som et vækkeur, der samtidig med at få dig ud ad sengen udsender en duft af bacon. Det er en ret sprød start på dagen.

ANNONCE
Den her motorcykel kører på bacon
  FIFTY SHADES OF BACON

Pige-porno-romanen Fifty Shades of Grey er et kæmpe hit, og her får du altså Fifty Shades of Bacon. Ja, du skal være rimeligt syg for at blive liderlig af at glo på et stykke grisehud, men vi må nu alligevel indrømme, at de sprøde stykker tænder et eller andet i os. Måske er det sult. Her får du i hvert fald en kogebog på 62 sider med en satans masse opskrifter med bacon - det har vi jo alle brug for.

ANNONCE
Den her motorcykel kører på bacon
  BACON COFFIN

Du kender sikkert amerikanske J&D's fra glimrende produkter som Baconnaise og Bacon Salt, og nu har de både styr på dine bacon-lyster i dette liv og det næste med den her Bacon Coffin. Det må da være det ultimative hvilested for hardcore bacon-fans.

Nu har du sikkert rasende meget lyst til en omgang bacon. Godt. Og husk, at du altid kan finde masser af sejt grej til mænd på Mandesager.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE