Magasinet M!

Den nye iPhone SE 2020 leverer på alle punkter i forhold til prisen

Apple har i de seneste år været én af de foretrukne teknologiforhandlere hos danskerne, og i 2020 er det ingen undtagelse. Deres tekniske snilde har sørget for innovative devices, men det har samtidig også ført til årlige prisstigninger på endnu bedre modeller af den populære iPhone. Heldigvis er 2020 året, hvor iPhone SE-konceptet vender retur, og denne gang i en forbedret udgave, der er spækket med alt det gode. 

En pris, du ikke kan sige nej til

Ofte hænger kvalitet og pris sammen, men Apple har formået at skabe en iPhone SE, der leverer på langt de fleste parametre og til en pris, der er svær at sige nej til. Prisen på iPhone SE ligger i omegnen af 3.700-4.000 kroner, hvis du vælger at købe den uden abonnement. Vælger du derimod en abonnementsservice, kan du spare penge på selve telefonen og samtidig blive udstyret med et dækkende abonnement efter dine behov. 

Men det er ikke kun os, der har fået øjnene op for Apples nye iPhone SE, og ventetiden trækker ud. Derfor bør du forudbestille iPhone SE, hvis du vil være sikker på at få fingrene i én af de smartphones, der synes at blive til en favorit i 2020. 

Med iPhone SE får du velkendt design kombineret med ny teknologi

Konceptet med en iPhone SE så vi tilbage i 2016, hvor iPhone 6 blev pakket ned i et tidligere design og med bedre features end den klassiske iPhone 5. Denne gang har Apple taget iPhone 8 og spækket den med den nyeste teknologi, som vi blandt andet finder i topmodellen iPhone 11. Den nye iPhone SE kommer med A13 bionic-chippen, der er den hidtil hurtigste chip i en iPhone nogensinde. Samtidig får du den klassiske hjem-knap tilbage og et velkendt design, der er mindre end de nyeste topmodeller. 

Foruden en hurtig chip får du en 4,7” retina HD-display skærm og indbygget fingeraftrykslæser i hjem-knappen. Du har mulighed for at benytte dig af trådløs opladning, og så kommer den med iOS 13-styresystemet. Dermed er iPhone SE fuldt opdateret efter Apples innovative løsninger, og desuden er den udstyret med Wi-Fi 6-teknologi. 

Et kamera uden kompromis

Selvom du ikke her får samme kamerakvalitet, som du finder i iPhone 11 Pro, behøver du heller ikke gå på kompromis med fantastiske billeder. Denne iPhone SE har et 12 MP bagkamera med high-end specifikationer, og her kan du gøre brug af portrætfunktion, optisk billedstabilisering og dybdejustering. Den har ligeledes et 7 MP-kamera i fronten, hvor du også her kan anvende portrætfunktionen. 

Foruden de ovenstående features kan du også nyde godt af autofokus, Live Photos, True Flash Tone og panorama-funktion. Er du vild med gode videooptagelser, kan du slå dig løs med 4K-videooptagelse med en lydoptagelse i stereokvalitet, og du kan optage det hele i slow-motion. 

Den nye iPhone SE rummer altså meget mere, end hvad prisen antyder, og med en lav pris som denne placerer den sig allerede helt i top, hvis vi sammenligner med andre modeller i samme prisklasse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt