Magasinet M!

Den nye toptelefon fra Sony går all in på slowmotion

Sony XZ2 byder på Full HD 960FPS Super slow motion

Der er gang i årets store mobilmesse Mobile World Congress i Barcelona, og vi har allerede fået spændende nyheder fra Samsung og Huawei. 

Nu er turen kommet til Sony, der har annonceret deres nye flagskibstelefon: Sony Xperia XZ2. 

XZ2 er udstyret med en 5.7" skærm med HDR og Full HD+ opløsning. Den har et nyt Motion Eye kamera, der muliggør optagelser i 4K HDR, (Første smartphone med HDR-optagelse), og så har den en imponerende Super slow motion funktion, der tillader Full HD optagelser i 960 FPS. Det er slooooow. 

ANNONCE
Den nye toptelefon fra Sony går all in på slowmotion

Den nye model gør brug af Qualcomms Snapdragon 845 mobilplatofrm, der tillader op til 2.8 GHz octa-core processorkraft, 4GB RAM og 64 GB indbygget lagerplads. 

XZ2 har fået et helt nyt designudtryk med et flydende 3D-glasydre, som skaber en sømløs form. Designet skaber kontrast til de hårde egenskaber hos skærmens Corning Gorilla Glass 5 og metalrammen, som både giver ekstra holdbarhed og skaber en tydelig premiumfølelse. XZ2 lanceres i de fire farver Liquid Silver, Liquid Black, Deep Green og Ash Pink. Mobilen er IP65/IP68-certificeret.

Ekstreme præstationer

Den nye Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplatform med X20 LTE, giver XZ2 en forbedret brugeroplevelse med lynhurtig tilslutningshastighed (op til 1,2 Gbps). Anden generationens Gigabit LTE-opløsning giver superhurtigt download. For eksempel kan du hente et helt afsnit af en TV-serie i løbet af kun 20 sekunder-

Telefonens 3.180 mAh-batteri sørger for, at alle funktioner fungerer perfekt og 845-mobilplatformen balancerer forbruget, så kræfterne holder hele dagen. Xperia’s praktiske batterifunktioner med Smart Stamina, STAMINA-indstilling og Battery Care er endda indbygget, mens Qnovo Adaptive Charging-teknik hjælper batteriet med at holde sig sundt og forlænger dets levetid. Til smidig, trådløs opladning af mobilen kan du anvende tilbehøret WCH20 eller andre kompatible Qi-opladere ved helt enkelt at placere din XZ2 på docken – uden at skulle tilslutte mobilen til et el-udtag.

Skru op for bassen

Sony’s helt nye dynamiske vibrationssystem analyserer lyddata og lader dig føle handlingen i hænderne. Det får dine film, spil og videoer til at komme til live på en helt ny måde. XZ2’s fronthøjttalere med S-Force Front Surround, er de mest kraftfulde Xperia-højttalere nogensinde.

Sony’s lydkompetencer borger også for lydgengivelsens høje kvalitet takket være Hi-Res Audio sammen med DSEE HX-teknik til opskalering. 

ANNONCE
Specifikationer, pris og tilgængelighed

Skærm: 5.7” 18:9 Full HD+ (1080x2160 pixel) HDR.
Processor: Qualcomm Snapdragon 845 Platform.
Hukommelse: 4 GB RAM
Lager: 64GB indbygget - understøtter op til 400GB via microSD.
Forbindelser: LTE Cat18, MIMO, NFC, Bluetooth 5.0, USB-C 3.1.
Batteri: 3180 mAh.
Kamera: 19MP Motion Eye. 1/2.3” Exmor RS Sensor. 4K HDR video. 960 FPS Super Slow Motion. Predictive Capture. Predictive Hybrid Autofokus.
Frontkamera: 5MP 1/5” Exmor RS™ for mobile image sensor. 23 mm wide angle lens, F2.2. SteadyShot™ with Intelligent Active Mode (5-axis stabilization)
Andet: 3D Creator med selfieindstilling
DSEE HX: hæver kvaliteten på mp3-filer og streamet lyd
Hi-Res Audio
AHC: optimerer lyden i kablede headsets
LDAC: højere kvalitet med BT-headsets
Qualcomm® aptX™ HD audio
Stereohøjttalere med S-Force Front surroundlyd
Adapter af USB Type-C™ til 3,5 mm-udtag
PS4™ Remote Play.

Pris, tilgængelighed og prebookning-tilbud

Xperia XZ2 har en vejledende pris på 5.999 kr. Den har salgsstart den 6. april 2018.

Folk som prebooker Xperia XZ2 får true wireless-headsettet Sony WF-1000X, til en værdi af 2.000 kr med i købet. Headsettet er true wireless og støjreducerende i et minimalistisk design.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE