Magasinet M!

Den ultimative gave: Voks + M!

Charme, selvtillid og lækkert hår. Vi kan i hvert fald hjælpe dig med det sidste.

Vinteren kan være en bitch ved dit hår og din hud. Det er der heldigvis en løsning for. En løsning, der indebærer, at du sparer uhyggeligt mange penge og får 6 numre af det nye og forbedrede M! oveni. Og hvis du bestiller inden 13. november giver vi dig 8 (otte!!!) gratis julebryg i december måned på over 50 barer i DK.

Vær så artig:  Crew + 6 numre af M! for kun 249 kr. (+ porto og eksp.). Du sparer 809,70 kr.


Præsentation af de fire American Crew-produkter:

ANNONCE
mmm.dk - Den ultimative gave: Voks + M! mmm.dk

Vinteren er for dit hår, hvad Ike var for Tina Turner: Ubehagelig og ødelæggende. Men bare rolig, med Crew Daily Shampoo kan du få en flot skinnende hårpagt, der ville gøre selv Mufasa fra Løvernes Konge misundelig. Med i tilbuddet følger nemlig denne Daily Shampoo fra Crew på hele 250 ml.

 

mmm.dk - Den ultimative gave: Voks + M! mmm.dk

Når håret er vasket og tørret, er det tid til at fordele lidt voks i manken. Og her er Crews fiber-voks helt genial til formålet. Crew Fiber Styling Wax er nemlig en tør fibervoks, der udover et stærkt hold, der holder hele dagen, også giver fylde. 

 

ANNONCE
mmm.dk - Den ultimative gave: Voks + M! mmm.dk

Håret er sat, men du er ikke helt færdig endnu. For pigerne foretrækker at kysse på en fyr uden grove og kradsende skægstubbe. Moisture Shave Cream fra Crew indeholder naturlige olier, der giver en ren og tæt barbering, mens Aloe Veraen tilfører fugtighed og efterlader huden blød og glat.

 

mmm.dk - Den ultimative gave: Voks + M! mmm.dk

Så er du næsten i mål. Vi kender alle følelsen af irriterende hud efter endt barbering. Crews Post-Shave Cooling Lotion er en fugtighedsgivende aftershave, der hurtigt sørger for, at huden bliver kølet ned, og på den måde plejer og beroliger den.

Klik her for at benytte dig af vores tilbud.

ANNONCE
Del

Seneste nyt