Magasinet M!

Denne frække model tilbragte nat med Cristiano Ronaldo - nu fortæller hun hvordan det var

Du kan også se en af de værste fodboldskader, vi længe har set, når vi sætter fokus på ugen, der gik, i sportens verden.

Denne frække model tilbragte nat med Cristiano Ronaldo - nu fortæller hun hvordan det var

Ugens mål

Selvom Thomas Müller måske scorede et af sæsonens bedste mål overhovedet i weekenden, skal ugens mål findes i de lidt lavere fodboldrækker - nærmere bestemt i den sjette bedste engelske række, National League South. Her kom målmand for Hemel Hempstead Jamie Butler nemlig på scoringstavlen for første gang i sin karriere, da han i overtiden scorede det udlignende mål til slutresultatet 2-2 imod Sutton United - fra eget målfelt. Take a bow!

ANNONCE

Ugens afbrænder

Roma-spilleren Edin Dzeko scorede selv to gange i holdets 5-0-sejr over Palermo søndag. Men han skulle nok have scoret hattrick, for det er os en gåde, hvordan han kunne sende kuglen forbi mål på nedenstående chance.

Ugens redning

Millwall-målmand Jordan Archer præsterede det, man kan kalde en noget finurlig redning i weekendens kamp imod Peterborough i den tredje-bedste engelske række, League 1. Tidligt i kampen blev han nemlig sat i en ret svær situation, da Millwalls Mark Beevers lavede en hovedløs tilbagelægning til målmanden. Hovedløs var Archer, der måtte tænke hurtigt, dog ikke, da han valgte at redde bolden med netop hovedet. En redning, der resulterede i stor jubel fra fansene. Hvorfor han ikke bare parerede bolden med sine hænder, ved vi ikke, men vi er også ligeglade, for det her så meget sejere ud.

ANNONCE

Ugens skade

I midtugens Copa Libetadores-kampe (det latinamerikanske svar på Champions League) mellem Cobresal og Corinthians kom Cobresals argentinske midtbanespiller Jonathan Benitez ud for en vanvittig skade. Men som vi tidligere på sæsonen så det med Manchesters Luke Shaw, var der derimod denne gang ikke tale om en benskade (hint: kig efter armen).

ANNONCE

Ugens afsløring

Nataly Rincon er en colombiansk model. I et interview med tv-programmet La Red hjemme i Columbia, fortalte hun forleden, at hun en aften i december sidste år tilbragte en hed nat med en af verdens bedste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo, i Miami. En nat, der angiveligt foregik et hemmeligt sted.

"Der var alkohol, og jeg var glad. Han stod foran mig og sagde: "Se, hvordan jeg danser", og han dansede på en meget sensuel og sexet måde. Det var fedt," sagde Rincon i TV-programmet ifølge engelske The Sun.

"Ved midnatstid gav vi hinanden et kys. Jeg siger ikke hvor, for så dør i. Jeg overlader det til jeres fantasi," forsatte den colombianske skønhed.

Hvor meget hold der er i historien, ved vi ikke, men vi vil ikke snyde jer for et udpluk af Rincons Instagram-profil, som i skrivende stund følges af mere end 67.000 personer.

 

A photo posted by Nataly Rincon (@natyrincon12) on Feb 4, 2016 at 10:49am PST

 

A photo posted by Nataly Rincon (@natyrincon12) on Feb 1, 2016 at 12:21pm PST

 

A photo posted by Nataly Rincon (@natyrincon12) on Jan 29, 2016 at 10:30pm PST

 

A photo posted by Nataly Rincon (@natyrincon12) on Jan 12, 2016 at 3:56pm PST

 

A photo posted by Nataly Rincon (@natyrincon12) on Nov 30, 2015 at 9:11pm PST

 

A photo posted by Nataly Rincon (@natyrincon12) on Nov 6, 2015 at 9:41am PST

ANNONCE
Del

Seneste nyt