Magasinet M!

Det ultimative overlevelsesgrej

Man skal aldrig gå ned på udstyret, men det er især vigtigt at have styr på sagerne, når din røv hænger i vandskorpen. Her er 6 sager, der holder dig i live.

Det ultimative overlevelsesgrej
MOKAI ES-KAPE

Kast padlen på lossepladsen, for Mokai ES-Kape har droppet gammeldags håndkraft til fordel for en jetmotor. Og det giver helvedes god mening at fyre en jetmotor i en kajak, så du kan sejle op ad åen med 32 km/t, uden at få sved på panden. Det ville du nok få, hvis du skulle padle så hurtigt, og i de der pressede overlevelsessituationer gælder det om ikke at gå ned på udstyret.

ANNONCE
Det ultimative overlevelsesgrej
  WICKED LASERS FLASHTORCH

Der skal eddermaneme være smæk på en lommelygte, hvis den skal være i stand til at starte et bål, men det er lige præcis, hvad du får med Wicked Lasers Flashtorch. Lommelygten producerer en lysstyrke på 4.100 LUMEN på den højeste af de tre styrkeindstillinger, og her er lyset altså så kraftigt, at du ifølge Wicked Lasers snildt kan antænde brænde, stege et æg eller bruge den til andre praktiske formål.

ANNONCE
Det ultimative overlevelsesgrej
  COMPACT FOLDING SURVIVAL BOW

Man ved aldrig, hvornår der lige er brug for en bue, og den her går fra kompakt til kampklar med et svuptag. Compact Folding Survival Bow er nemlig sammenklappelig, så den kun fylder 60 cm. i længden, når du ikke har brug for den, mens du stadig får en kompetent bue, når du skal sende pile afsted. Det er ret smart.

ANNONCE
Det ultimative overlevelsesgrej
  SEA TO SUMMIT SPARK SPL

Soveposen er måske det vigtigste stykke udstyr i oppakningen til en tur i det vilde landskab, og så er det bare ærgerligt, at den også fylder en stor del af pladsen i rygsækken. Dét problem klarer Sea To Summit Spark SpI heldigvis ved at være ekstremt kompakt. Soveposen vejer kun 350 gram, og de sammenklappede dimensioner er ikke større end en håndfuld, mens du alligevel får et varmt ly til dine lure med presset gåsedun og en vandtæt overflade.

ANNONCE
Det ultimative overlevelsesgrej
  GERBER APOCALYPSE KIT

Tjah, navnet siger vel det hele, og du er i hvert fald godt dækket ind til at klare jordens undergang med Gerber Apocalypse Kit. Listen over skarpe redskaber inkluderer en Gator Machete, en Camp Axe II, en Gator Machete Pro og en Parang til at hakke, snitte og save gennem stort set alt. Skarpt.

ANNONCE
Det ultimative overlevelsesgrej
  SITKA HOBO KNIFE

Vi slutter med et stykke grej, der måske ikke er livsnødvendigt i oppakningen, men alligevel er ren luksus at have med. Sitka Hobo Knife er nemlig en foldekniv med ske, gaffel og en oplukker, og du kan skille dele ad, så du har et komplet sæt til din aftensmad. Uden mad og drikke dur helten jo ikke.

Det var alt for denne gang, men du er velkommen til at smutte forbi Mandesager.dk, hvis du er på udkig efter endnu mere sejt grej. Der er masser.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt