Magasinet M!

Din nye drømmemobil hedder iPhone XS Max

Det er blevet september, og traditionen tro har Apple smidt nogle nyheder på markedet. Denne gang er det bl.a. nye iPhones. Helt konkret iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. Og lad det være sagt med det samme: hvis du er fan af Apple og iPhones, så bliver du næppe mindre begejstret nu.

ANNONCE
Apple - Din nye drømmemobil hedder iPhone XS Max Apple

iPhone XS Max - den største iPhone til dato

Hvis man er gammel nok til at kunne huske en tid FØR smartphonen – ja, vi ved godt det lyder fuldstændig sindssygt, men der VAR rent faktisk en tid før smartphones og swipes – så vil man mindes dengang, hvor en telefon ikke kunne blive lille nok.

Mobiltelefoner startede med at være store. Meget store! Så blev de mindre og mindre, og til sidst kom modeller så små, at man næsten ikke kunne ramme knapperne enkeltvist. Og så kom de første smartphones, hvilket sendte udviklingen lidt tilbage – i hvert fald hvis vi ser på størrelse. Nu var telefonerne mere end bare telefoner, og derfor gav det mening med større skærme – som i øvrigt også stjal rampelyset fra førnævnte ”knapper”.

Og med iPhone XS Max er den største iPhone til dato en realitet. Skærmen er på hele 6,5 tommer, hvilket vil sige, at du sagtens kan få en større telefon, men fordi Apples nye flagskib anvender en skalpelskarp OLED-skærm, er det højst usandsynligt, du finder en, du hellere vil se på.

iPhone XS Max bruger pladsen bedre

Når vi siger, at iPhone XS Max er den største iPhone til dato, er det en sandhed med modifikationer. Den er faktisk en lille bitte smule mindre end sin forgænger, iPhone 8 Plus, men fordi iPhone XS og iPhone XS Max har edge display – kant-til-kant display – får man mere skærm på mindre plads da der ikke er nogen hjemknap eller andet på fronten af telefonen.

iPhone XS og iPhone XR

iPhone XS Max er ganske vist det nye ”flagskib” fra Apple, men den kommer ikke alene. Yderligere to modeller er sendt på gaden, og det er iPhone XS og iPhone XR. Disse er dog en smule mindre interessante, da iPhone XS reelt ”bare” er en opdateret iPhone X, og

iPhone XR er ”den billige model”. Dermed har Apple f.eks. valgt at nedprioritere OLED-displayet og i stedet forsyne iPhone XR med et billigere – og faktuelt dårligere LCD-display. Dermed ikke sagt at LCD-displays er dårlige, for det er de ikke nødvendigvis. Men sammenlignet med et OLED-display er der ingen tvivl om hvem der vinder.

Farverne er skarpere på OLED, kontrasterne er højere og pixels’ne er flere. De ting kombineret gør, at OLED-displayet som du finder på hhv. iPhone XS og iPhone XS Max, får iPhone XR til at ligne noget fra 2017.

Pris og kvalitet

Der er ingen tvivl om, at Apple generelt laver top-lækre produkter, uanset hvad de har kastet sig over. Men der er omvendt heller ingen tvivl om, at de godt ved, hvad de vil have for dem! Det som de fleste iPhone-kritikere revser Apple for, er deres priser. Og selvom man kunne ønske sig det, er det heller ikke i denne omgang at Apple har lavet en ”budgetvenlig” iPhone.

Den billige iPhone XR koster fra 6.699 – 8.049 mens iPhone XS står fra 8.899 – 12.099 og endelig flagskibet iPhone XS Max som kan blive din for et sted mellem 9.799 og 12.999, alt afhængigt af din konfiguration.

Der er ingen tvivl om, at de nye iPhones er ret hampre hvad angår pris, men for s… de er fede!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt