Magasinet M!

Du kan få den vildeste husbåd for 37 millioner kroner

Den ultimative husbåd for enhver levemand!

Hvis du brænder inde med en masse penge, som du ikke lige ved, hvad du skal bruge til, så kommer der her et ret godt bud. En flydende hus-yacht.

Det er verdens første yacht, som er uafhængig af el og vand, og som du desuden kan bo på. Solcellerne på taget gør det muligt at sejle yachten, og giver endvidere solcelleenergi til fx aircondition og andre elektroniske apparater. 

Hus-yachten er udstyret med 4 værelser og 4,5 badeværelser. Der er sovepladser til 8 gæster, plus ekstra køjer til besætning som fx kaptajn og stuepige. Hvis du skulle få lyst til at invitere til den vildeste fest, så kan yachten huse op til 100 mennesker. 

Der er nogle ret fede features til yachten: Der er bl.a. en justerbar platform, som kan køres op og ned til vandet. På den måde har du din egen "bade-platform". Udover det, så er der selvfølgelig en udendørsbruser, så du kan skylle havvandet af efter en tur på vandet. 

Det er firmaet Arkup der står bag yachten, og de har allerede vundet priser indenfor arkitektur og bæredygtighed.

Yachten købes, naturligvis, møbleret - og alt er speciallavet til formålet. Alt du skal huske er en flaske champagne, eller fem, til vin køleskabet og dine badeshorts. 

Udsigten og yachten taler for sig selv i videoen herunder.

- og nå ja, den koster 37 millioner kroner:

ANNONCE
Flydende Mansion i Miami
&feature=emb_logo
Del

Seneste nyt