Magasinet M!

En af verdens mest populære vibratorer får teknologi fra gamingmærket Razer

Så er der gamingteknologi til soveværelset

Lad mig lige starte med at sige følgende: Hvis denne nyhed var landet i indbakken et par dage tidligere, var den afskrevet som aprilsnar - og trods det, har jeg været nødt til at ringe lidt rundt, for lige at få bekræftet nyheden, der dumpede ind i vores pressekasse med teksten 
"Womanizer, pioneering brand in sexual wellness industry is set to redefine the intimate pleasure landcape wit innovation powered by Razer.." 

Teksten dækker ikke som sådan over en konkret produktlancering, men derimod en fælles erklæring fra Womanizer og Razer, der sammen har fundet på noget ret sjovt. 

Womanizer er en del af Lovehoney-gruppen, der også laver produkter under Arcwave og We-Vibe mærkerne - alle tre mærker, der ofte dukker op på lister blandt det mest populære voksenlegetøj i Danmark

Womanizer dækker over en række berøringsfri stimulatorer, der over en bred kam benytter lufttryk, til at opnå stimulering, der i andre apparater klares med vibrationsmotorer. Men nu finder lidt ekstra vibration vej til Womanizeren.

Womanizer har nemlig indgået et samarbejde med Razer, om at inkorporere den haptiske Razer Sensa teknologi i kommende produkt(er).

Razer Sensa er en af Razers nyeste haptiske innovationer, der på nuværende tidspunkt er blevet præsenteret i Project Razer gamerstolen, der kan levere multiretnings haptisk feedback, som har så hurtig en responstid, at den arbejder sammen med musik og alt muligt andet med en responstid på under 20 millisekunder. 

Hvordan Womanizer kapitaliserer på den slags gaminginnovation, er juryen stadig ude på - men med integrationen af Razers teknologi, er målet ifølge Womanizers produktchef at sætte en nye standard for intime nydelsesprodukter. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt