Magasinet M!

Englænder har opfundet koncertbrille til lave mennesker

Der er håb for alle!

I vores civiliserede samfund, hvor teknologien nærmest ikke har grænser, er det sgu lidt syndt, at der ikke er opfundet en bedre løsning til lave mennesker, der gerne vil se noget til koncerter og festivaler, ud over en hestesko. 

Det lader i hvert fald til at være tanken, fra den engelske opfinder Dominic Wilcox, der simpelthen har opfundet en brille, der gør bæreren i stand til at se ting fra et 30 centimeter højere udgangspunkt. 

Det, der er så fedt ved 'One Foot Taller Periscope Glasses', er at brillerne fastholder looket fra et par traditionelle briller - uden at tilføje så meget som en eneste omgang elektronik, der vejer tungt eller ser fjollet ud. Den eneste tilføjelse er et par spejle og en lang metalstang...

Opfinderen selv, forklarer på sin hjemmeside, at han fik idéen til opfindelsen, da han var til en koncert, og så en lille kvinde, der bare dansede løs, uden at kunne bandet overhovedet. Det gav ham inspirationen, til at opfinde en måde, så folk kan se noget, selvom der er forhindringer i vejen. 

Til gengæld, skal man så nok overveje, hvor vildt man vil danse, med sådan et par kukkelure-antenner på. 

Men brillerne er ikke Wilcox' eneste opfindelse... 

Se her: The Directing Jacket: 

ANNONCE
The Directing Jacket - Englænder har opfundet koncertbrille til lave mennesker The Directing Jacket

The Directing Jacket, er en opfindelse, der gør op med Wilcox' endeløse irriation, der opstår når han møder andre fodgængere, der ikke ved hvilken vej de skal passere ham, og som ofte resulterer i en slags 'ubeslutsomhedens dans', hvor begge parter ikke ved hvilken vej de skal passere hinanden. 

Det er jo ge-ni-alt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt