Magasinet M!

Er kaffe essentielt for din overlevelse? Tag espressoen med ud i naturen med et portabelt kaffesæt

Nanopresso!

Forestil dig at tage en tår friskbrygget espresso ude i den friske luft. Det lyder som englesang i ørene, hvis man er en af dem, hvis motor kører på kaffe. Desværre er det de færreste, der kan tage kaffemaskinen med ud i det blå. Men med en Nanopressomaskine kan du brygge frisk espresso, uanset hvor du er.


Alle dine drømme er gået i opfyldelse. Måske er du træt af den dårlige kaffe på arbejdet, eller også drømmer du om en sprød, varm espresso på din daglige tur i skoven. Uanset hvad kan du med Nanopresso lave espresso på rekordtid uanset, hvor du er. Det eneste, du skal bruge? Varmt vand og malet kaffe.

Nanopresso virker ved, at du fylder din malede favoritkaffe i kaffebeholderen og varmt vand i vandtanken. De to dele skrues sammen, bryggeren vendes på hovedet, og så skal du pumpe espressoen ud i den medfølgende, indbyggede kop. Nemmere bliver det næsten ikke.

Er du kæmpe fan af Nespresso-kapsler? Så følger der heldigvis en Nanopresso-adapter med, som gør det muligt at bruge Nespresso-kapsler frem for malet kaffe. Nyd din favoritkaffe hvor som helst, når som helst!

ANNONCE
Nanopresso - Er kaffe essentielt for din overlevelse? Tag espressoen med ud i naturen med et portabelt kaffesæt Nanopresso
Del

Seneste nyt

ANNONCE