Magasinet M!

Ester Rose [Ugens Instacrush]

Endnu en torsdag, betyder at vi skal hive endnu en darling frem fra Instagram. Denne gang har vi lagt vejen forbi Ester Rose. 

Ester er amerikansk/dansk, hun voksede op i Washington, og flyttede til Danmark for at lave sin BA. Den nu 31-årige kunstner arbejder i en tattoo shop, og arbejder på drømmen om at blive kunstner på fuld tid. 

"Jeg begyndte at stå model i Danmark, fordi jeg manglede nogle fotos til min hjemmeside. Jeg havde en rigtig god førstegangsoplevelse, og endte med at stå model for Akumu Ink, et canadisk tøjmærke."

Har du et mål med dit modelarbejde?

"Jeg ser det som kunst, og jeg vil gerne arbejde med dem, der skaber noget fantastisk. Jeg vil hellere vælge en kreativ oplevelse, end et betalt job jeg ikke føler for. Undervejs har jeg haft nogle sjove oplevelser, og mødt fantastiske mennesker. Her på det seneste har jeg haft nogle muligheder, jeg ikke regnede med ville komme min vej. Jeg føler mig heldig og meget spændt." 

Ester har både haft modeljobs og projekter i Danmark, hjemme i Washington, og hun håber snart at lave noget i London. 

Ud over modelarbejdet og tattoo-shoppen, har hun også gang i andre kunstneriske projekter. Du kan finde en række ret interessante malerier på hendes kunst-profil på Instagram her: Ester Rose Art. 

"Rejse er vigtigt for mig. Jeg bliver rastløs hele tiden, og så bliver jeg nødt til at komme ud og se noget nyt. I fremtiden håber jeg på at kunne lave endnu flere internationale samarbejder, både med min kunst og med modeljobs."

ANNONCE

Som sædvanligt lyder der en opfordring herfra, til at følge lidt med i hvad Ester går og laver. Man finder hendes modelarbejde på Instagram her: @Esterroses, på Facebook her: EsterRose.

Og ud over ovennævnte Instagram, kan du også finde hendes kunstprojekter på Facebook, lige her: Art by Ester Rose.

💫✨💋 Merry Christmas ✨💫🎄#wrappedinlights photo | @roxmancom @changelingerie

A photo posted by Ester Rose🌹🌹🌹 (@esterroses) on

ANNONCE

Kender du en, der bør have en plads som Ugens Instacrush på Connery.dk? 

Der er mange måder at få fat i os på, men de to bedste er følgende: Tag os ind på Instagram med #connerymag - eller send en mail til [email protected]

Credits

Instacrush: Ester Rose

Fotografer: Roxman, Jakob Boie, Portraits by Sara

ANNONCE
Del

Seneste nyt