Magasinet M!

Få den vildeste sommerferie

Kør tank, dyk med hajer eller book en plads på privatflyet, der flyver dig og damen direkte ind i Mile High Club. Der er masser at lave i sommerferien, og Mandesager.dk har fundet seks af de vildeste oplevelser.

Få den vildeste sommerferie
ARMOURGEDDON

Paintball bliver lidt federe, når der er tanks med i spillet. Og det er lige præcis, hvad du får med Armourgeddon. Her styrer du nemlig en tank sammen med to venner, hvor I får lidt målskydning med 40 mm. kanonen og derefter ryger direkte ud i kampzonen, hvor det handler om ren "kill or be killed". Det lyder sgu meget sjovt.

ANNONCE
Få den vildeste sommerferie
LOVE CLOUD

Det er hårdt arbejde at komme med i Mile High Club. Toiletterne er sygt små, stewardesserne pænt irriterende og så er der selvfølgelig hele problematikken med at ordne sagerne uden at tiltrække opmærksomhed. Så er det alligevel meget nemmere med Love Cloud. Her får du dit eget elskovs-fly med dobbeltseng, JBL-lydsystem, dæmpet belysning og en pilot, der ikke stiller spørgsmål, hvis du er frisk på at tage en tur til Las Vegas i USA - og så skal du selvfølgelig bare lige abstrahere fra, at sengen er flittigt brugt i forvejen.

ANNONCE
Få den vildeste sommerferie
KOM TÆT PÅ HVIDHAJER

Dykning med hvidhajer kan få selv de hårdeste til at tisse i vandet, men det er bare en af de ting, der skal prøves, før du stiller træskoene. Her får du 8 dages ferie til vulkanøen Isla Guadalupe ud for mexicos kyst, hvor du bor på hotel og får 3 dages dykning sammen med hajerne, så du selv kan se lidt nærmere på de skarpe tænder. Og man kan sagtens tisse i en våddragt, skulle vi hilse og sige.

ANNONCE
Få den vildeste sommerferie
MOE'S TAVERN

Du kan rent faktisk tage en bajer sammen med Homer og Barney på Moe's Tavern. Og det er selvfølgelig Duff, der bliver serveret. Moe's Tavern er en del af en hel The Simpsons-sektion i Universal Studios i Orlando i USA, så du skal lige en tur over Atlanten for fornøjelsen, men så får du også en stor del af universet serveret på et sølvfad, og der er også en rutsjebane med familien som tema. Men Moe's tavern er jo et must.

ANNONCE
Få den vildeste sommerferie
ZOMBIE RIOT EXPERIENCE

Hvis du har mod på at prøve, hvordan det føles at være Rick og de andre fra The Walking dead, kan du bare tage på en Zombie Riot Experience. Du starter dagen som betjent med ansvar for at holde styr på en horde af de udøde, og derefter skifter du hold og er selv en af zombierne. Det lyder meget fedt, og der er plads til 20 personer per hold, så du kan få alle gutterne med.

ANNONCE
Få den vildeste sommerferie
THE BEERMOTH

Vi slutter med det her rullende hotel, der står klar til at give dig en tur. The Beermoth er en omdannet 1954 Commer brandbil, der er udstyret som en ret blæret camper med et lille køkken, dobbeltseng, brændefyr og egetræsgulv, som du kan leje til at fræse rundt i det skotske højland ved Inshriach Estate. Du skal bare tilsætte en ordentlig portion øl, og så kan du få en helvedes god ferie sammen med fruen eller en kammerat, hvor I bliver bombarderet med frist luft og vild natur.

Så har vi ikke flere fede feriemål til dig, men du kan stikke forbi Mandesager.dk, der er proppet med gode sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt