Magasinet M!

Få fut i forspillet: 5 frække apps til at få hende vild i varmen

Er sexlivet gået lidt i stå derhjemme, eller har du ikke nosserne til at tage skridtet med hende den søde pige, du endelig har fået med hjem til lidt "netflix and chill"? Få fut i det hele med en spiller - altså et spil på en app.

Har du nogensinde oplevet, at din smartphone forbedrede din chancer for en tur i høet? Medmindre du swiper som en gal på Tinder og Happn, så kan en smartphone være den ledeste mood killer, da den på ingen måde indbyder til fællesleg.

Men det kan du faktisk lave om på.

Hvis sexlivet derhjemme er gået lidt i stå, eller du ikke lige har nosserne til at tage det første skridt med den søde pige, som du endelig har fået med hjem til "Netflix and chill", så smid da telefonen ind i kampen.

Der findes nemlig et hav af apps, som kan sætte lidt krydderi på lagengymnastikken, eller i hvertfald gøre det hele lidt sjovere.

Din smartphone er jo en lille computer, så man kan proppe alverdens spil ned på den. At den så har vibrator, internet, lyd og lys gør bare mulighederne uendelige.

Vi har kigget på nogle af de bedste apps, som kan sætte fut i forspillet. Hovedparten af dem kan hentes til både iPhone og Android, og så er de næsten alle sammen gratis. Faktisk er det kun én app, som kun fås til iPhone og én anden som koster penge.

ANNONCE
Få fut i forspillet: 5 frække apps til at få hende vild i varmen

Connect Foreplay
Kun IOS
Gratis

En af de mere avancerede apps i gruppen. Der er en længere historie om udviklerne, som er et svensk par, som researchede sig gennem en masse apps og så ville lave den ultimative app.

Spillet går ud på, at man spiller en slags Kryds og Bolle med sin partner, hvor man så vinder retten til at få ydelser, modtage ydelser eller stille spørgsmål.

Appen er ret god i den forstand, at man kan sidde med kæresten og hygge med spillet, som så langsomt kan udvikle sig til det ene eller andet. Den er dog svær at bruge med en partner, som man ikke kender så godt, da flere af spørgsmålene kræver, at man lidt kender hinanden.

Men ellers indbyder den til noget rigtig sjov leg.

ANNONCE
Få fut i forspillet: 5 frække apps til at få hende vild i varmen

Kindu
IOS og Android
Gratis

Tænk er som Tinder, men i stedet for matches med andre singler, så matcher man fantasier og rollespil med kæresten. Det er faktisk lidt genialt, hvis man ikke lige kan spørge kæresten, om hun er frisk på at udleve din fantasi med plastikøgler, potteplanter og analkugler.

I stedet downloader i begge appen, matcher og så swiper I ellers løs i rigtig mange fantasier. I kan selvfølgelig også tilføje jeres egne. Bagefter kan I så se, om I matcher på nogle fantasier eller rollespil og derfra, ja, så er det op til jer.

Nogle af emnerne er fx "lav noget frækt i en hængekøje", "lav noget sport sammen", "hav et one-night-stand med en fremmed, hvor din partner ved det" og så videre. Så kan I blive klogere på hinanden og jeres grænser.

ANNONCE
Få fut i forspillet: 5 frække apps til at få hende vild i varmen

Pleasure Machine
IOS og Android
16 kroner på IOS / 15 kroner Android

Forestil dig en slags enarmet tyveknægt, men i stedet for mønter, så spytter den seksuelle opgaver ud, når du trykker på en knap. Ligesom en spillemaskine, så har appen rækker, hvor det samlede resultat kan variere.

Den første række er kropsdele fra nakken og helt ned til tæerne. Den anden række er aktiviteter, såsom at slikke, kysse osv. Den sidste række er en timer, men hvis I kan lide, hvad I har gang i, så skal I naturligvis ikke stoppe.

Noget af det smarte er, at I kan vælge hvilket mood I er i. Skal det være romantiske eller frækt? Done! Vil I lave jeres egne kombinationer? Done!

ANNONCE
Få fut i forspillet: 5 frække apps til at få hende vild i varmen

Hot Truth or Dare
IOS og Android
Gratis (Køb udvidelser i appen)

Hvem kan ikke lide et raskt lille spil med sandheder og udfordringer? Med den her app kan I kommer ud over pinligheden ved selv at stille frække spørgsmål og lade appen gøre det for jer. I bestemmer selv, om det skal være lidt uskyldigt eller ligefrem super frækt.

Opgaverne og spørgsmålene går lige fra "fortæl en frækt fantasi" og "læg hende over knæet og giv hende en god omgang spanking".

I kan i appen udvide den til flere mennesker, hvis har I fået nogle venner over og skal varme op til lidt partnerbytte. Og så findes den også i en festversion, hvor spørgsmålene og opgaverne passer lidt bedre til at skyde noget alkohol ned - selvfølgelig med et lidt lummert resultat.

ANNONCE
Få fut i forspillet: 5 frække apps til at få hende vild i varmen

18+ Have You Ever - IOS
Koster 16 kroner

Never Have I Ever for adults - Android
Gratis

Der er faktisk tale om to forskellige apps, men de er påfaldende ens og giver den samme oplevelse.

Du kender selvfølgelig spillet "Jeg har aldrig?" som typisk er et drukspil, hvor man skal drikke, hvis man har gjort et eller andet.

Appen her sørger for alle spørgsmålene og kan enten spilles som par eller med flere. Denne egner sig også til festligt lag, hvor man virkelig kan lære hinandens hemmeligheder at kende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt