Magasinet M!

Få massevis af funktioner og topteknologi for pengene med den nye iPhone SE

Apple har i mange år leveret teknologiske løsninger i top til danskerne, og det tyder på, at de fortsætter ud af samme spor. Efter lanceringen af den 10. generation med iPhone X, blev der sat nye standarder for, hvad der var muligt. Den efterfølgende nye iPhone 11 kom i samme design med forbedrede funktioner og den bedste chip hidtil i en iPhone. 

De nye generationer har dog også resulteret i en prisstigning, der for mange kan være svær at følge med på. Med en pris på op mod 10.000 kroner for en ny iPhone gjorde Apple det svært for mange at få fingrene i den nyeste teknologi. Derfor har de i år lanceret iPhone SE, der bygger på et tidligere set koncept. Du får nemlig den nyeste iPhone til en langt billigere pris, men uden at gå på kompromis. 

Hvad kan den nye iPhone SE?

Vi har tidligere set iPhone SE, og denne gang er konceptet blevet genoptaget med udgangspunkt i et tidligere design. Den velkendte iPhone 8 har nemlig gjort sit comeback, men nu med helt nye teknologier og funktioner. Derfor er iPhone SE en mere traditionel iPhone, hvor den ikoniske hjem-knap er kommet tilbage. 

Helt særligt for iPhone SE er, at den rummer den populære A13 Bionic-chip. Denne chip er tilsvarende den, du finder i iPhone 11, og derfor er denne nye iPhone lynhurtig. Derudover får du mulighed for 4G-netværk, Wi-Fi 6-teknologi, iOS13 som styresystem og meget andet. 

Her går du på kompromis

Den nye iPhone SE har allerede vundet manges hjerter. Du kan nemlig få den til mindre end 4.000 kroner, som er over en halvering i forhold til topmodellen iPhone 11 Pro. Dog skal du gå en smule på kompromis med den luksus, der kun findes i de dyre topmodeller. 

Du får ikke de nye kamerateknologier med tre forskellige linser, men derimod et 12 MP vidvinkelkamera. Dog kan du forvente en tilfredsstillende kameraoplevelse, og hvor du ligeledes får 7 MP frontkamera. 

Du må også vinke farvel til features som infinity-skærm og den store skærm, som du finder i de to nyeste iPhone-generationer. Til gengæld kan iPhone SE vise sig at være det helt rigtige valg for mange, der foretrækker en mindre iPhone med den praktiske hjem-knap. 

Køb din iPhone SE med eller uden abonnement

Går du og drømmer om at få en iPhone, der kan alt det, de nyeste modeller kan, men hvor de har sparet luksusdelen væk til fordel for en lav pris? Så har du snart muligheden. Her kan du vælge at købe den med abonnement hos Telmore, hvor du får både Netflix og andre streamingtjenester med i købet, hvor du får alt den gode underholdning. 
 

Dermed kan du slippe med få hundrede kroner hver måned for både iPhone og abonnement, hvilket kan gøre det langt billigere for dig. Du kan nemlig skille dig af med dine nuværende abonnementer på streamingtjenester og i stedet benytte dig af ét og samme abonnement. 

Den nye model har dog vist sig at tiltrække opmærksomhed, og derfor kan det være en nødvendighed at skulle forudbestille denne. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE