Magasinet M!

Fik du set Nikita Klæstrups nye frække og udfordrende kjole?

Årets Reality Awards løb af stablen i går, mandag, og her troppede Nikita Klæstrup op i en ny kjole, der heller ikke denne gang overlod meget til fantasien.

Fik du set Nikita Klæstrups nye frække og udfordrende kjole?

Vores yndlingspolitiker tidligere forsidemodel, Nikita Klæstrup, har igen trukket overskrifter rundt omkring på de danske medier. Hvorfor? Fordi hun troppede op til mandagens Reality Awards i Wallmans Cirkusbygning i en Klæstrup-kjole vol. 2 (M!s ordbog: En kjole med frit udsyn til brysterne).

 

The wonderful @sebastiansimonxo did My makeup tonight ? go follow! #ra16

A photo posted by Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) on Jan 25, 2016 at 10:36am PST

ANNONCE

Nikita Klæstrup kom for alvor på de danske mænds læber for den første famøse kjole-gate ved Konservative Ungdoms 110 års jubilæum for lidt over et år siden. Kendiskarrieren tog for alvor fart, da hun var på forsiden af M! 210 i maj sidste år og siden datede komiker Lasse Rimmer.

Foruden kjolen, Nikita Klæstrup havde på ved gårsdagens Reality Awards, bekræftede hun yderligere over for BT at være blevet "gode venner" med model Oliver Bjerrehuus, lige som de to ifølge avisen blev set kysse op til flere gange i foyeren inden showets start.

Det er vi egentlig lidt ligeglade med. Så længe at Nikita bliver ved med at klæde sig i frække sorte kjoler, er vi slemt tilfredse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE