Magasinet M!

Find hullet

Så er der hjælp til de nattestive. Natlys til nøglen.

Find hullet

Af: Morten Greve

Vi kender alle godt situationen: Halv- eller helsnaldret hjem fra byen en lørdag morgen, når dagslyset har endnu ikke ramt hustagene med en lige så snaldret trunte under armen - kulden og tømmermændene trykker og fuldemaven trænger meget alvorligt til at blive tømt. Men trunten er lun og frisk og du skal nok klare det hele. Du hiver nøglen frem og styrer imod døren... ups, forbier... ingen nøgle i nøglehullet. Du griner lidt smørret... nøglehullet er jo også pissesvært at se i det her skod-mørke, så du prøver igen. Endnu en forbier. Trunten er ved at utålmodig og kold og virker ikke så frisk mere. Du prøver igen. Men du misser. Trunten stikker dig en lussing, mumler noget om, at du sikkert ikke kunne ramme hullet alligevel og prajer en taxa. Du ender op i opgangen - stiv, dårlig og uden at have fået noget. NEDTUR.

Heldigvis er der råd for dit dilemma: Locklite. Locklite er en opfindsom lille dingenot til under 50 kroner, du kan sætte på enhver nøgle med et rundt hoved. Det kræver en smule fingerfærdighed at samle nøglelygten, men når du først har fået sat den fast ? så burde du kunne finde det samme nøglehul mindst 100.000 gange? så med mindre du er AFSINDIG dårlig til at ramme hullet, så burde du kunne komme ind hver nat i over 30 år.

- og så er det altså væsentlig mere mandigt end at slæbe rundt på en Nefa-lygte, når du skal hive den næste trunte hjem.

Du kan bl.a. købe Locklite her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE