Magasinet M!

Fjernstyr dit legetøj

Små drenge, småt legetøj. Store drenge, stort legetøj. Her er 6 fede fjernstyrede gadgets til voksne drengerøve.

Fjernstyr dit legetøj
AIRDOG

Hvis du i forvejen filmer dine stunts med et GoPro kamera, er AirDog en sygt blæret måde at få skud fra skyen. Dronen har nemlig plads til kameraet, og du kan styre den med en medfølgende app, men det smarte ved AirDog er, at den er i stand til at følge efter dig helt automatisk, så du ikke skal spilde koncentration på at holde øje med flyveren. Det håndterer autopiloten, og du er fri til at gå amok.

ANNONCE
Fjernstyr dit legetøj
SOLO

Forestil dig en kæmpe fjernstyret speedbåd, der er kraftig nok til at trække et par vandski eller lignende legetøj til vandet, og så har du meget godt fat i konceptet bag Solo. Det er en ret nem måde at få fyret op under en god omgang vand-sjov, og med 125 hestekræfter er du sikker på, at den kan trække dit korpus.

ANNONCE
Fjernstyr dit legetøj
PARROT SUMO

Du kender måske Parrots droner, og nu har de en ny fjernstyret bil kaldet Sumo, der kan hoppe helt op til 80 cm., stoppe og accelerere lynhurtigt og vende på et frimærke, så du får fuld kontrol over den lille satan. Det er egentlig mærkeligt, at den hedder Sumo.

Fjernstyr dit legetøj
REMOTE CONTROLLED TARANTULA

Hvis du er vild med at skræmme livet af piger med edderkoppe-frygt eller araknofobi-ramte mandfolk, bliver det ikke meget bedre end Remote Control Tarantula. Edderkoppen er en ordentlig krabat på 17,8 x 15,2 x 3,8 cm., som du kan få til at kravle henad gulvet ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, og det giver nogle geniale muligheder for at udføre pranks. Den ser også rimeligt nasty ud med en lodden beklædning.

ANNONCE
Fjernstyr dit legetøj
MAMMUTH WORKS REWARRON

Jo større jo bedre, og Mammuth Works Rewarron er et kæmpe køretøj - i hvert fald, når det handler om R/C-biler. Den enorme slæde på 80 kilo er næsten 2 meter lang, så du skal nok finde et roligt sted at fyre op for benzinmotoren på 10 hestekræfter, for den har brug for godt med arbejdsplads.

ANNONCE
Fjernstyr dit legetøj
NOD

Vi runder af med en ring, der kan få Frodo til at savle, for med Nod på fingeren kan du for eksempel kontrollere mobilen, computeren, fjernsynet - ja, faktisk alt med indbygget Bluetooth. Nod er lavet af holdbart rustfrit stål og er tilgængelig i en række forskellige størrelser, så den passer til selv de voldsomste pølsefingre, og så er du klar til at lege Ringenes Herre uden at løfte en finger. Okay, du skal godt nok løfte en finger, men så heller ikke mere end det.

Du kan også bruge fingeren til at klikke dig forbi Mandesager.dk, hvor du finder endnu flere af de sejeste sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt