Magasinet M!

Flyvende underholdning

Der er i den grad dømt sjov på farten med den nye Nokia 5800 XpressMusic

Flyvende underholdning

De teknologiførende finner fra Nokia har lavet musikmobiler siden 2003. Den seneste model i rækken er 5800 XpressMusic, der rammer det skandinaviske marked i dag. Vi fik forleden lejlighed til at smugkigge lidt på den nye 3G-mobil og må indrømme, at den tegner rigtig blæret.

Der er et sæt glimrende højttalere i, der kan spille højt, uden det lyder teenagegrumset. Der er ægte jack-indgang, så du kan bruge dine store hørebøffer fra MP3-afspilleren. Og der er plads til hukommelseskort på op til 16 Gb, så du rent faktisk har plads til musiksamlingen og en film eller to.

Mobilen er kort sagt "noget ved musikken", men det er den samlede medieflade, der imponerede den udsendte reporter. Når man køber 5800 XpressMusic følger der nemlig et SVHS-kabel med, der kan slutte din mobil til tv'et. Kameraet i bugen på 3,2 megapixel kan lyde lidt små-sløjt, men det lader vi ligge, når nu det bliver så meget lettere at vise fotos eller filmklip fra seneste fest til dine venner på tv'et.

Som standard er der også forudinstalleret forskellige danske podcasts, og du kan taste SMS på touchskærmen - i bredformat (widescreen, red.) vel at mærke. Og smart nok giver skærmen efter, når du rammer en tast. Sidstnævnte er et bevis på den brugervenlighed, Nokia har været kendt for gennem årene, men visse konkurrenter af og til mangler.

En anden ny, interessant feature er, at hele brugerens kommunikation med vennerne vises. Ikke noget med en oversigt over opkald, også SMS-korrespondancer, chat m.m. vises ud for personen.

Der er kort sagt rig mulighed for underholdning på farten, og lur os, om ikke 5800 XpressMusic viser sig at hitte trods den økonomiske krise. Vi har i hvert fald lyst til at glemme alt om iPhone lige nu!

Model: Nokia 5800 XpressMusic
Pris: 2.699 kr.
Ude: Fra i dag

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE