Magasinet M!

Forsidejagten 2013 skydes i gang - NU!

Så er den her. Den nye og forbedrede: Forsidejagten 2013 - Nu med Miss Bikini International

Forsidejagten 2013 skydes i gang - NU!

Kunne du tænke dig at komme på forsiden af Danmarks allerfedeste drengerøvsmagasin? Eller hvad med at blive Danmarks repræsentant til Miss Bikini Internation i Kina?

 

Nu kan du slå to fluer med et smæk. For denne gang får vinderen af Forsidejagten ikke blot æren af at pryde forsiden af M!. Hun bliver samtidig kåret til Miss Bikini Danmark og vinder også en tur til Kina, hvor hun skal repræsentere de danske farver ved Miss Bikini International.

 

Samtidig har vi lavet et par ændringer i Forsidejagten, så den bliver endnu mere spændende og intens end normalt. Kunne du godt tænke dig at deltage? Eller har du en sød veninde, søster, kæreste eller kusine, som ville passe perfekt på forsiden af M! og som Danmarks repræsentant til Miss Bikini International i Kina? Så læs her, hvad du skal gøre:

REGLERNE:

1. RUNDE

For første gang nogensinde laver vi en indledende runde i Forsidejagten. Igennem december og januar vil vi køre 50 dueller på Facebook og Mmm.dk, hvor to piger skal dyste mod hinanden om at komme med i Forsidejagtbogen. Og det er læserne, som bestemmer hvilken pige, der går videre til bogen ved at stemme på deres favorit.

* Det er udelukkende M!-redaktionen, der vælger, hvilke 100 piger, der kommer til at dyste i 1. runde.

 

2. RUNDE

Forsidejagtbogen. Næsten som du kender den, men denne gang kun med 50 piger, som du så til gengæld kommer til at kende liiidt bedre end normalt. Udover at de selvfølgelig kommer rundt på landets diskoteker på den store Forsidejagttour, vil der være ekstra billeder og et par sjove spørgsmål til pigerne. Læserne skal så stemme 8 piger i finalen, hvor et dommerpanel med blandt andet National Director for Miss Bikini International i Danmark, Lisa Lents, vil kåre vinderen af Forsidejagten og Danmarks nye Miss Bikini ved en kæmpe finalefest.

DET SKAL DU GØRE, HVIS DU VIL DELTAGE

1 Send et billede af dig selv i bikini eller undertøj til [email protected] inden den 4. januar 2013. Du må meget gerne sende før, da vi kommer til at køre duellerne allerede fra 3. december. Og jo før du sender, jo større mulighed for at komme med i konkurrencen.

 

2 Skriv dit fulde navn, by, alder og telefonnummer i mailen. Der kommer kun til at stå fornavn, alder og by ved dit billede selvfølgelig.

3 Hvis det er en fotograf, der har taget dit billede, så skriv også hans/hendes navn.

4 Hvis du går videre, vil du få til opgave at sende 3-4 billeder mere og svare på nogle spørgsmål, samt modtage yderligere information om den videre konkurrence.

 

DUELLERNE

Vi vil efter hver duel offentliggøre vinderen på Facebook.

 

YDERLIGERE REGLER

* Du skal være over 18 år for at deltage.

* Vi accepterer kun tilmeldinger, der er sendt fra deltagerens egen mail.

* Ingen topløse eller bundløse billeder

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce