Magasinet M!

Forsidejagten - Sidste chance!

Fristen for tilmelding til Forsidejagten udløber 1. februar. Men du har stadig mulighed for at komme med.

Der er blot en uge til, vi lukker tilmeldingen til Forsidejagten 2010. Så derfor er det nu, vi skal have de sidste håbefulde deltagere op af stolene og ud foran kameraerne.

 

Du har stadig mulighed for at få taget gratis billeder på Retro i Odense d. 29. januar eller d. 30. januar på Carma i Roskilde. Du skal bare møde op i tidsrummet 21.00-23.00, så vil vi stille omklædningsrum og en af vores dygtige fotografer til rådighed for dig, så du kan få taget et fantastisk billede. Det er i den forbindelse vigtigt at gøre opmærksom på, at fotoshootet selvfølgelig foregår i et lokale, hvor kun du og fotografen er til stede. Og en veninde, hvis du har brug for lidt støtte.

 

Du skal selv lægge make up og medbringe bikini eller undertøj, så vil vi til gengæld byde på en lille drink.

 

Derudover har du selvfølgelig mulighed for at sende et billede herind. Hvordan det skal foregå, kan du læse mere om her. Det er blot vigtigt at understrege, at du husker at skrive alle oplysningerne om dig selv. Det vil sige: Navn, adresse, alder, telefonnummer og fotografens navn, hvis du får det taget hos en professionel. Desuden skal billedet selvfølgelig være i en rigtig god kvalitet, så det kan trykkes i et magasin. Det betyder typisk omkring minimum 1 MB. Hvis alt dette er i orden i den første mail, du sender os, kan vi nemlig putte dig i deltagermappen med det samme og derved spare en masse kostbar tid herop mod deadline!

 

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra jer - eller møde jer i enten Odense eller Roskilde.

 

ANNONCE
mmm.dk - Forsidejagten - Sidste chance! mmm.dk
Del

Seneste nyt