Magasinet M!

Fræk opfindelse: Mød en tro robotkopi af skønne Scarlett Johansson

Det er ikke hver dag, man får lov til at møde Scarlett Johansson. Så er det godt, der findes en fræk kopi af den lækre halvdansker, som du kan møde og nyde her.

Nu har et sandt geni sørget for, at han kan være sammen med den barmfagre og smukt smilende Hollywood-stjerne Scarlett Johansson hver eneste dag og savle over hende helt for sig selv. Men ikke den rigtige Scarlett, naturligvis.

Den 42-årige kineser Ricky Ma har lavet sin helt egen robotudgave af Scarlett Johansson, som han kalder Mark 1 Robot. 70 procent af hendes krop er skabt i en 3D-printer, og overfladen er lavet i latex, så det ligner rigtig hud og samtidig skjuler de mekaniske og elektroniske dele, der gemmer sig inde bag overfladen. Det skriver International Business Times.

Robot-Scarlett har kostet kineseren godt 330.000 kroner at gøre til virkelighed.

Herover kan du se en af video af den livagtige robot-Scarlett - og herunder kan du se billeder af hende? den:

ANNONCE
Screenshot - Fræk opfindelse: Mød en tro robotkopi af skønne Scarlett Johansson Screenshot
Screenshot - Fræk opfindelse: Mød en tro robotkopi af skønne Scarlett Johansson Screenshot

For de mange penge har han til gengæld fået sig en rålækker robot-Scarlett, der kan bevæge øjne, øjenbryn og ansigtsmuskler, når der bliver talt til hende. Hun er for eksempel i stand til at blinke eller hæve øjenbrynene i overraskelse, når hun bliver talt til, og det kan lade sig gøre takket være elektroniske motorer bag ansigtet, som reagerer på tale og andre impulser. Smart, smart!

Ricky Ma har hverken nogen uddannelse inden for fysik-, elektronik- eller ingeniørvidenskaben. Han er helt selvlært i computerprogrammering og elektromagnetisme, og det har selv sagt ikke været nogen let opgave, han har givet sig selv.

"Når jeg indser, at noget er min drøm, så gør jeg det uden at fortryde. I løbet af denne her proces spurgte en masse mennesker: "Er du dum?! Det her koster mange penge. Ved du overhovedet, hvordan du skal gøre det? Det er virkelig svært". Og jeg fandt ud af, at det var virkelig svært," siger han til Reuters ifølge International Business Times.

Nu håber robot-Scarletts ejer så, at han kan tjene en skilling på at sælge hende videre til en anden, der kan nyde godt af hende. Mon ikke det bliver en smal sag? For hvem vil ikke nyde synet af en (næsten) ægte Scarlett Johansson hver eneste dag?

ANNONCE
Screenshot - Fræk opfindelse: Mød en tro robotkopi af skønne Scarlett Johansson Screenshot

Normalt bliver den slags robotter, Ricky Ma har lavet, brugt til at undervise elever eller til at udføre arbejde eksempelvis i receptionsbranchen.

Elektronikgiganten Toshiba har arbejdet sammen med roboteksperten Hiroshi Ishiguro og skabt ChihiraAico, en japansk kvinderobot, der har fungeret som vært og receptionist i en butik i Tokyo i april 2015.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE