Magasinet M!

Friske fadøl på farten

Genialt, med den her beholder kan du rykke friske fadbamser med dig overalt. Her er 6 transportable gadgets, der fyrer op for lækkerierne.

Friske fadøl på farten
 GROWLERWERKS UKEG

Fadøl er noget af det bedste i verden, og det er næsten umuligt at slå en frisk fadbamse direkte fra hanen. Og så er det jo godt, at GrowlerWerks uKeg lader dig tappe øllen direkte fra hanen på dit lokale værtshus til beholderen af rustfrit stål, så kan du tage den med dig. De dobbelte isoleringslag og den lufttætte forsegling sørger for at holde bajeren frisk og fyldt med bobler. Så skal du bare åbne for hanen, og så er der serveret.

ANNONCE
Friske fadøl på farten
 SRIRACHA2GO

Hvis den thailandske Sriracha Hot Chili Sauce er dit drug, kan du klare fixet på farten med Sriracha2Go. Chili passer til alt. Tuben er 11,4 cm. høj og passer i en nøglering, og så kan det godt være, at det ikke er verdens mest handy nøglering, men det gør ikke så meget, når du får 37 ml. af den fornemme sauce lige ved hånden og klar til at gøre dit måltid endnu bedre. Velbekomme.

ANNONCE
Friske fadøl på farten
 MINIPRESSO

Du behøver ikke et mega maskineri for at brygge en kop espresso, for Minipresso klarer det hele uden at fylde en hel Baresso. Du skal ikke bruge andet end en bønneblanding, varmt vand og dine hænder, og når ingredienserne er proppet ind i Minipresso, trykker du bare gentagne gange på pumpen, og så drypper der espresso ned i din kop. Så er der rejse-presso til feinschmeckerne.

ANNONCE
Friske fadøl på farten
 JERRY CAN FLASK

Det er meget nemt at fyre en Jerry Can Flask med i lommen, og så har du plads til 170 ml. væske efter dit helt eget valg. Men det ville nok være bedst at fylde den med brændstof i form af alkohol som whisky, gin eller vodka, for det er alligevel spild af plads at bruge en jerry can til opbevaring af kakaomælk, og 170 ml. benzin kommer du ikke langt på. Men det bestemmer du jo selv.

ANNONCE
Friske fadøl på farten
 BAROCOOK FLAMELESS COOKER

Det virker mærkeligt, men du behøver slet ikke brænde, gas eller elektricitet for at lave varm mad. Barocook Flameless Cooker klarer måltiderne uden ild. Det hele sker i en beholder med vand og de smarte puder, der ved hjælp af en magisk teknologi er i stand til at blive sindssygt varme. Du fyrer bare mikset sammen, tilsætter din mad og venter 15 minutter. Så er der varm ædelse.

ANNONCE
Friske fadøl på farten
 COLEMAN POPCORN POPPER

Når du har æderen på efter popcorn, kan du jo bare tage en pose, smide den i mikrobølgeovnen, vente et par minutter og så gå amok med at proppe kæften. Det er den nemme måde. Den seje måde består i at tænde et bål, smide kornene i en Coleman Popcorn Popper, placere stålbeholderen over flammerne, vente et par minutter også er der serveret.

Så er der ikke flere smarte sager lige her, men du kan tage et kig på Mandesager.dk, hvis du leder efter flere genialiteter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt