Magasinet M!

Gear: 5 fede sommergadgets

Her er 5 gadgets til både de (få) solrige dage og de (alt for mange) regnfulde sommerdage.

Xbox 360 Kinect - revolutionen indenfor gaming?

mmm.dk - Gear: 5 fede sommergadgets mmm.dk

Xbox 360 Kinect

 

Den helt nye Xbox 360 Kinect er uden tvivl spilmessen E3's helt store nyhed. Microsoft har netop lanceret vidunderet, som er mindre, lydløs og kan købes til den "gamle" pris. Og nu kan den endda fås med hele 250 GB. Men det vigtigste er, at den nye Xbox 360 kommer med en helt ny og controllerfri styring, kaldet Kinect.

 

ANNONCE
mmm.dk - Gear: 5 fede sommergadgets mmm.dk

Er den nye trådløse styring kinect fremtiden indenfor gaming?

Kinect er et slags 3D-kamera, der registrerer alle dine bevægelser, så du på den måde kan bruge dig selv som controller. Via infrarøde stråler og en indbygget mikrofon kan den både se og høre dig. Det betyder bl.a., at du kan se film, billeder eller høre musik ved blot at tale til den eller give kommandoer med hænderne. Vi har desværre ikke selv haft mulighed for at lege med vidunderet, da den først bliver lanceret i Danmark til julen, men allerede nu lyder det som et stykke herligt legetøj taget direkte ud af Minority Report.


Tjek den vilde demonstration af Kinect her:

ANNONCE

Buttkicker - Lydoplevelser i 4D

mmm.dk - Gear: 5 fede sommergadgets mmm.dk

Med Buttkicker er der (næsten) ingen grund til at gå i biffen længere.

Hvis du har planer om at investerere - eller måske allerede har investeret - i en 3D-fladskærm, bliver du nødt til at fuldende oplevelsen med denne sinddsyge "subwoofer". "Buttkicker'en" er en elektromagnetisk motor, der sender et lydsignal til din sofa, lænestol eller lign. Lyden/bassen kan ikke høres, men mærkes som vibrationer i hele kroppen. Forestil dig så Avatar i 3D på fladskærmen, mens brølet fra de fantastiske flyveøgler kan mærkes i hele kroppen. Ja, så er der vel ikke længere nogen grund til at gå i biffen.  

Chobi Cam WP - minikamera til undervandseventyr

ANNONCE
mmm.dk - Gear: 5 fede sommergadgets mmm.dk

Dette minikamera er ikke meget større end et viskelæder.

 

Vi elsker gadgets med sjove navne her på siden. Derfor skal dette mini- undervandskamera da også med på listen over sommer must-haves. Med denne lille fætter er det nemlig muligt at tage billeder på sommerferien - under vandet. Som du ser på billedet, er kameraet mindre end et viskelæder og med den tilhørende 'undervandskasse', kan du dykke helt ned til 20 meter. Kameraet tager billeder i 1,280 x 960 pixel og kan videofilme VGA-kvalitet. Det er ikke på grund af billedkvaliteten, du køber kameraet, men fordi den en så lille og lækker, at selv James Bond ville blive misundelig på dig.

 

Sony Vaio X11 - mini-monster med masser af muskler

ANNONCE
mmm.dk - Gear: 5 fede sommergadgets mmm.dk

Sonys superlette Vaio X11

 

En bærbar, der kun vejer 780 gram? Undertegnedes ildelugtende efterladenskaber vejer mere. Ikke destro mindre er det lykkedes Sony at designe denne superlækre og ultratynde bærbar kaldet Vaio X11, der ovenikøbet kører på Windows 7 og holder strøm i helt op til 8 timer. Nu kan du have din bærbar med overalt uden at få ondt i ryggen, og med en 11,1-tommer skærm, kan du se dine feriebilleder med det samme og slette alle dem, kæresten ikke må se, når du kommer hjem. 

Oplukker-ring - til alle de kolde sommerøl

ANNONCE
mmm.dk - Gear: 5 fede sommergadgets mmm.dk

Så har du altid en oplukker lige ved hånden

 

Skulle sommeren byde på 30 graders strandvejr og masser af kolde øl for at køle kroppen ned, får du brug for denne oplukker-ring til at "knappebajer op" med. Ringen har et indhak, der gør, at man nemt kan åbne øl med blot én finger. Med denne ring har du altid en oplukker ved hånden og hvis du er heldig tror tøserne, at du åbner øllen med de bare næver. Ringen købes for 29 kr. lige her.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE