Magasinet M!

Geniale film-sager, du selv kan eje

Der er mange seje sager på det store lærred, og her er 6 af slagsen, som rent faktisk er til salg i den virkelige verden.

Geniale film-sager, du selv kan eje
TOM ANDERSON PANTERA HAND CLAWS

Du vil stadig få røvfuld af Wolverine, hvis du kaster dig ud i en nærkamp med den Adamantium-forstærkede vildmand, men med et sæt Tom Anderson Pantera Hand Claws. De 21 cm. lange kløer ser onde ud, men klingerne er ikke skarpe, og der medfølger en udstillingsplade, så du kan nøjes med at fremvise stål-klingerne. Men så får du til gengæld også et stykke indretning, der ville gøre Wolverine stolt.

ANNONCE
Geniale film-sager, du selv kan eje
ANCHORMAN'S SEX PANTHER

Hvis der er noget, der kan piske en stemning op, så er det den livsfarlige duft af Sex Panther. Den er krads. Ifølge Brian Fantana, er duftevandet forbudt i ni lande, det er lavet af dele fra rigtige pantere, det hørmer af benzin og undersøgelser har vist, at 60% af gangene virker det hver gang. Det er alligevel noget af en salgstale.

ANNONCE
Geniale film-sager, du selv kan eje
BLADE RUNNER WHISKEY GLASS

Selvom Blade Runner Whiskey Glass inkluderer to styks glas, så er prisen lige krads nok, men der er sgu alligevel noget sejt over at kunne drikke sine gyldne dråber i samme stil som Rick Deckard fra Blade Runner. De futuristiske glas giver en tår af fremtiden, men hvis Blade Runner skal have ret i sine forudsigelser, skal der til at komme fart på, for filmen udspiller sig i år 2019. Det er altså snart.

ANNONCE
Geniale film-sager, du selv kan eje
THE DUDDHA RUG

"That rug really tied the room together." Hvis du har set The Big Lebowski, så ved du, hvor meget The Dude gik op i sit gulvtæppe, og The Duddha Rug er en hyldest til gode gamle Jeffrey Lebowski. Tæppet måler beskedne 90 x 150 cm., hvilket er lige i underkanten til at få det meste ud af The Dude som en buttet Buddha, men til gengæld er der en gummibelægning på bagsiden, så du slipper for at skøjte rundt som om, du var på en bowlingbane.

ANNONCE
Geniale film-sager, du selv kan eje
ELECTRIC DELOREAN DMCEV

Hvis du er super-fan af Tilbage Til Fremtiden, kan du få din helt egen DeLorean. Der følger godt nok ikke en Flux Capacitator med, og du får nok lidt problemer med at rejse i tiden, men den ikoniske slæde kan til gengæld smide dig op på 200 km/t takket være elmotoren, der yder, hvad der svarer til 260 hestekræfter. Så slipper du også for at høre på hysteriske Doc.

ANNONCE
Geniale film-sager, du selv kan eje
DC COMICS SUPERMAN APRON

Det er vel meget passende at hylde helten i underhylere ved at hoppe i et forklæde, der ligner manden selv. Det er som skabt til at blive brugt, når du styrer grillen. Superman Apron er made in the USA i one size fits all, og det er lavet på officiel licens fra DC Comics, så du skal ikke være bange for at få en Kina-kopi.

Så er der ikke flere film-sager, men du kan smutte forbi Mandesager.dk efter endnu mere awesome grej.

ANNONCE
Del

Seneste nyt