Magasinet M!

Har du set ALT på Netflix? Så er den her geniale gadget et underholdende alternativ

Med denne gadget får du et overraskende sjovt alternativ til Netflix.

Du kender det helt sikkert. Du har set ALT på Netflix. Også det, du ikke vil indrømme overfor nogen, du har set (vi har alle vores guilty pleasures). Du har set absolut alt, der er værd at se. Måske endda flere gange. Du har set Friends så mange gange, at du kan serien udenad. Og mon ikke, du har mistet koncentrationen eller set indersiden af øjenlågene en gang eller… tre.

Men fortvivl ej, kammerat. Du kan faktisk godt holde dig beskæftiget på andre måder. Og det er her, den geniale Useless Box kommer ind i billedet. Med dén kan der hurtigt gå lige så mange timer, som da du var fuldstændig opslugt af Tiger King eller Breaking Bad.

ANNONCE

Useless Box har én funktion: Nemlig ingen funktion. Du hørte rigtigt: Den er fuldstændig ubrugelig. Men den er til gengæld også virkelig underholdende - og du er garanteret førsteklasses underholdning og vaskeægte “klaske-på-låret” grin med vennerne. Du har alligevel ikke noget bedre at bruge tiden på, så hvorfor ikke bruge den på “ingenting”?

Boksen leveres i mindre dele, som du selv skal samle. Når du så er færdig, har du en boks med en pind, som du kan bruge til at åbne og lukke den. Når du åbner boksen, kommer en plastikfinger ud, som du kan bruge til at lukke den. Sådan kan du blive ved.

Vi er ret sikre på, at der nok skal komme mange gode grin, når du præsenterer boksen for dine venner. 

Der er kun ét spørgsmål: Hvem af dine venner skal prankes med boksens uanvendelighed først?

ANNONCE
Useless Box kit

Byggesæt med 50 dele - fang den her

Del

Seneste nyt

Annonce