Magasinet M!

Har du styr på nuancerne i din boligindretning?

Dette er sponsoreret indhold.

Boligindretning er en svær størrelse, fordi den samtidig med, at den skal afspejle vores personlighed, skal være vejen til det perfekte hjemlige forum. Men hvordan gør man egentlig lige det? Hvordan tilpasser man disse to ting?

Den opskrift kan du muligvis finde selv ved at læse med her, men husk, at det er vigtigt at blive inspireret, men at finde sin egen stil er bedre, fordi det er noget, som du skal leve med og kunne være i i rammen af de fire vægge, som vi kalder hjem.

Lys

En af de faktorer, som kan give din lejlighed en bedre nuance, er lys. Lys er virkelig vigtigt for os som mennesker, fordi vi har brug for det for at kunne trives i vores hjem. Men om du har brug for lys eller ej, kommer jo helt an på hjemmet. Hvis du bor i en lejlighed med store vinduer, som giver en masse lys, er der måske ikke brug for at lægge sit fokus på netop at købe flotte lamper fra woud. Men hvis du til gengæld bor i et ældre hus med en masse patina og ikke får meget lys ind fra vinduerne, så er det måske vigtigt for dig at fokusere på at give dit hjem nye nuancer ved at tilføje lamper hist og her.

Personlighed

Personlighed er alfa omega, og om du tror på os eller ej, så vil vi faktisk kalde det en nuance, fordi din personlighed netop afspejler nuancer. For at give dit hjem et hint af din personlighed kan du tilføje de skøreste ting, hvilket også kan være med til at peppe hjemmet op. Dyr fra Kaj Bojesen eller runde spejle giver altid en hyggelig og rummelig stemning til et hjem. Samtidig viser det også en en sans for mode, fordi folk netop kigger efter de nyeste trends, når det ankommer til et nyt sted for lige at se, om personen, som bor der, kan følge med. Derudover kan man også tilføje plakater, som giver en vis nuance i form af farver og udvikling af kreative tanker. De fleste ønsker at have et hjem, som giver dem netop det, hvilket er at have nogle kreative rammer, som du føler dig tilpas i. Plakater kan samtidig fås i mange forskellige størrelser og tryk, hvilket vil sige, at du kan mixe, som du vil og få dit helt eget udtryk inden for dine fire rammer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt