Magasinet M!

Harry Potter-stjerne poserer nøgen i Playboy

Nøgenhed er tilbage i Playboy. Og det legendariske mandemagasin starter med en kendt Harry Potter skuespiller.

Det legendariske mandemagasin Playboy annoncerede for lidt over et år siden, at det var helt slut med nøgne damer i bladet. Det valgte man at fejre, ved at lade alle tiders mest berømte playmate, Pamela Anderson, være den sidste til at smide kludene i bladet. 

Men den beslutning har man nu valgt at lave om, hvilket vi naturligvis alle sammen kan blive enige om, er den helt rigtige beslutning. Dermed bliver marts/april-udgaven af magasinet den første, der igen indeholder letpåklædte damer. 

Et opslag delt af scarlett (@scarleybyrne) den 13. Feb 2017 kl. 2:12 PST

ANNONCE

Og det har Playboy valgt at fejre ved at lade skuespilleren Scarlett Byrne posere nøgen i relanceringen af Playboy. Scarlett Byrne er nok mest kendt for at spille Pansy Parkinson fra Slytherin i Harry Potter-filmene. 

Scarlett Byrne er ikke tilfældigt udvalgt. Hun er nemlig forlovet med Hugh Heffners søn Cooper, som også er arving til hele Playboy-dynastiet. 

Han er også manden, der står bag, at der igen skalvære nøgne damer i playboys udgivelser. Vi hilser det velkomne også glæder os til igen at se på masser af playmates. 

Vis dette opslag på Instagram

Friyayyyyy!!

Et opslag delt af Scarlett Byrne (@scarleybyrne) den

ANNONCE
Warner Bros - Harry Potter-stjerne poserer nøgen i Playboy Warner Bros
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt