Magasinet M!

Her er det simple hack, der giver din iPhone fire timers ekstra levetid

Batteriets levetid er en evig kilde til irritation, hvis du er iPhone-ejer. Men nu kan du med en simpel indstilling få fire timer ekstra strøm.

Har du allerede opgraderet din iPhone til iOS 9, så kan du med et par få tryk på skærmen få fire timers ekstra batteritid. Det er uden tvivl en af de mest oversete funktioner i det nye styresystem, men til gengæld én, som millioner af iPhone-ejere uden tvivl vil skynde sig at bruge.

Se også: Derfor er den nye iPhone 6s speciel

Det eneste, du skal gøre, er at åbne 'Indstillinger', trykke på 'Batteri' og derefter 'Energibesparende funktion'. Vupti, så har du fire timer ekstra at lege med. det er faktisk den samme funktion, som telefonen selv tilbyder dig at slå til, når du når ned på 20 % på batteri-meteret. 

Artiklen fortsætter efter billedet

 

ANNONCE
iStockphoto.com - Her er det simple hack, der giver din iPhone fire timers ekstra levetid iStockphoto.com

Det er Boy Genius Report, der har været ude med nyheden. De skriver endvidere, at funktionen sparer strøm ved at reducere iPhonens ydeevne, stoppe automatisk opdatering af apps, der kører i baggrunden, samt automatisk hentning af emails og skrue ned for lysstyrken.

Relateret indhold: Vi har testet årets sjoveste gadget

Det kan selvfølgelig være et irritationsmoment, hvis du sidder hjemme i sofane, men er du ude og skal kun bruge den til at tjekke mail og ringe fra, så er det virkelig en fin lille funktion.

ANNONCE
Del

Seneste nyt