Magasinet M!

Hold styr på dine damer med Girlfriend X

Har du overvejet hvor mange problemer du har haft, fordi du har forsøgt at balancere flere piger samtidig? Der er ikke rigtig nogen af dem, du vil tage med hjem til mor, men for god gammeldags sex med en tilfældig, da er det godt, at have et solidt udvalg til den lille sorte bog.

Hold styr på dine damer med Girlfriend X

Af: Morten Greve


Men hvordan holder man styr på dem? Hvornår er du blevet taget på sengen (måske bogstaveligt talt), fordi du ikke kunne huske forskel på Christina, Christine eller Christin... eller huske deres fødselsdag?

Det er på det tidspunkt, hvor du bliver nødt til at sætte din lidt til teknologien. Det mener skaberne af GirlFriend X i hvert fald. Og de lover en betydelig effektivisering af din scorings-procent, hvis du holder dig til at bruge deres software.

Med Girlfriend X kan du lave profiler på alle dine bekendtskaber, rate dem efter deres præstationer og udseende, sørge for at du bliver ringet op med et ?nødstilfælde?, hvis du vil slippe væk fra en dårlig date og bagefter i et regnskabssystem regne ud, om pigen har været date-udgifterne værd.

Se selv om softwaren kunne være noget dig på Girlfriend X's hjemmeside her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce