Magasinet M!

Husker du Anne, Freja og Simona? Så lækre er børne-MGP-stjernerne i dag

Der er gået nogle år, siden disse piger indtog den helt store scene i MGP. År, som har været gode ved dem.

Det kan godt være, du ikke var den store MGP-fan tilbage i start-00'erne. Men du havde sikkert en søster, som efter hvert show købte CD'en og spillede sangene på repeat (eller var det kun denne journalist?). Det resulterede så også i, at du alligevel var tvangsindlagt til at se de mange børn krænge deres inderste sjæl ud på direkte TV én lørdag om året, da du ikke dengang var gammel nok til at tage på Crazy Daisy og fyre den af - høj på breezere.

Så du husker tydeligt en lille pige ved navn Anne synge "Shabadibada, shabadibada, aiiiijaaaiijaaaaiiijjjaaaij". Men du sad altså ikke og tænkte: "Det rumsterer sgu lidt i penis". For du var ikke klam.

Men så er det godt, at man ældes med ynde, hvilket disse seks tidligere MGP-deltagere er et synligt bevis på. Flere af dem er kendte i M!-regi, mens en af dem har dannet par med ingen ringere end Remee. Herunder kan du se, hvad vi mener.

Freja Eva Lockenwitz

Freja var en del af pige-duoen FemininuM, som vandtden allerførste udgave af MGP i 2000 med sangen Sort sort snak. Dengang så detsådan her ud:

ANNONCE

I dag er Freja blevet 30 år gammel, og i går, torsdag, kunne vi så offentliggøre, at Freja er Månedens Crush på mmm.dk i juli. Her fortalte hun, at hun stadig optrådte, ligesom hun eeeeelskede katte. Se hele galleriet og interviewet her.

Mikkel Laumann / Mikkel Laumann Photography - Husker du Anne, Freja og Simona? Så lækre er børne-MGP-stjernerne i dag Mikkel Laumann / Mikkel Laumann Photography
Mikkel Laumann / Mikkel Laumann Photography - Husker du Anne, Freja og Simona? Så lækre er børne-MGP-stjernerne i dag Mikkel Laumann / Mikkel Laumann Photography

Simona Popovic

Navnet siger dig et eller andet, ikke? Ja, det er nok ikke for hendes gruppe Three in One, der blev nummer to ved den anden udgave af MGP i 2001. Dengang hun blot var 11 år gammel. Der, hvor du sikkert husker Simona fra, var, da hun dannede par med Remee fra 2010 til 2014. Og behøver vi at sige, at hun er model? 

Last Day all most done ?? #amazingjob #amazingteam @dominiquemodels_official @scoopmodels

A post shared by simonapopovic (@simonapopovic) on Jan 22, 2017 at 9:40am PST

A post shared by simonapopovic (@simonapopovic) on Sep 18, 2016 at 2:27am PDT

? #autumn2016 @missyaunderwear #lingeri #work @scoopmodels

A post shared by simonapopovic (@simonapopovic) on Aug 19, 2016 at 9:04am PDT

@missyaunderwear #seeyouagaintursday ???? #thistimewithdarkerhair

A post shared by simonapopovic (@simonapopovic) on Jul 3, 2016 at 6:21am PDT

ANNONCE

Sisse Søby

Sisse var pigen, der som 15-årig vandt MGP i 2001, hvor hun slog førnævnte Simona Popovich's Three in One. Allerede dengang kunne man se, at hun ville vokse op og blive en pæn pige. Meget pæn.

Ja, faktisk blev Sisse så pæn, at vi i december 2003 -da hun var blevet myndig - hev hende på forsiden af vores hedengangne magasin. Hun lavede siden et par singler, ligesom hun også blev model for blandt andet Heineken og Wonderbra og har endda prydet forsiden af Cosmopolitan. Sejest af alt er dog, at Sisse blev designet som karakter i spillet The Sims.

? #photographer @gmcgowen #dontgiveafuck #dontbeanasshole #onset #onset?? #blackandwhitephotography

A post shared by Sisse Marie (@sissemarie) on Feb 5, 2017 at 11:31pm PST

ATL.? #atlanta #danishgirl #love #thiscity

A post shared by Sisse Marie (@sissemarie) on Dec 4, 2016 at 2:27pm PST

Found my own private space. On my own private beach. With my own private thoughts. #anotherdayinparadise #beach #private #selftimer #sunday

A post shared by Sisse Marie (@sissemarie) on Aug 14, 2016 at 2:37pm PDT

ANNONCE

Emma Lykke Thorsteinsson

Lille Emma var 10 år gammel, da hun sang Du er den som jeg vil ha' ved MGP i 2002. En sang, der rakte til en tredjeplads. 

I dag er hun blevet 26 år gammel og færdiggjorde HF i sommer. Men vi skal nok ikke forvente at se hende i andre talentshows lige foreløbig.

- Der er mange, der spørger, hvorfor jeg ikke bare stiller op til voksen-MGP eller i X Factor, men hvis jeg skulle lave noget med musik igen, skulle det være mit helt eget, sagde Emma Lykke Thorsteinsson i et interview med Metroxpress sidste år.

#friday ?

A post shared by Emma Lykke Thorsteinsson (@emmalykke) on Apr 15, 2016 at 9:55am PDT

?

A post shared by Emma Lykke Thorsteinsson (@emmalykke) on Aug 15, 2015 at 5:33am PDT

Halloween #halloween #halloweenparty #halloween2016 #friends #fun #party #bff #bestie #thisone #loveher #catwoman #miawallace #happyhalloween ?

A post shared by Emma Lykke Thorsteinsson (@emmalykke) on Oct 30, 2016 at 8:58am PDT

ANNONCE

Anne Gadegaard

Behøver vi at sige så meget andet? Du husker helt sikkert - som vi allerede har givet udtryk for - Annes vindersang, Arabiens Drøm, i 2003.

Anne røg ligesom Sisse Søby på forsiden af M! - dog et par år senere. I dag er hun blevet 25 år gammel og blogger for Bloggers Delight. Hun synger også stadig og deltog i 2015 i de voksnes Melodi Grand Prix, men måtte her se sig slået af af gruppen Anti Social, der endte med at blive en eklatant fiasko ved Eurovision Song Contest (vi er sikre på, at det ikke havde gået lige så slemt for den kære Anne).

Jeg har lavet en guide til hvordan jeg laver mine krøller på bloggen lige nu: www.annegadegaard.com ?? #linkinbio

A post shared by ANNE GADEGAARD ??? (@annegadegaard) on Jan 5, 2017 at 5:10am PST

Tusind tak for den positive respons på @stoet_brysterne t-shirten?? Der er nyt indlæg på min blog lige nu. Der er noget jeg har glemt at fortælle jer? Plus jeg har fundet den lækreste rabatkode til jer ??..

A post shared by ANNE GADEGAARD ??? (@annegadegaard) on Aug 23, 2016 at 5:37am PDT

Halleluja!????

A post shared by ANNE GADEGAARD ??? (@annegadegaard) on Jun 14, 2016 at 10:35am PDT

ANNONCE

Frederikke Hjortdahl

I 2003 måtte koldingenserne Frederikke og veninden Amalie tage til takke med en tredjeplads ved MGP med sangen Tænker på et kram.

I dag bor hun stadig i Kolding, hvor hun arbejder på Baresso. Vi tager gerne en kop kaffe med hende, næste gang vi er i det sydjyske.

Mandag og ????? !!!!! #rainyday #comebacksummer

A post shared by @frederikke_hjortdahl on Jun 27, 2016 at 10:16am PDT

Blev fejret af 10 lækre damer igår ??? #takforsangogdans

A post shared by @frederikke_hjortdahl on Sep 13, 2015 at 9:48am PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE