Magasinet M!

Hvor vigtigt er det at kunne lide de samme film og serier som sin partner?

Hele vores kultur omkring tv er grundigt blevet vendt på hovedet i de seneste år. Vi ser serier som aldrig før, vi gider mindre og mindre flow-tv og streaming er ved at overhale tv-kanalerne. Hele denne omvæltning betyder selvfølgelig meget for vores tv-vaner, men hvad betyder de vaner for vores forhold?

Hvor vigtigt er det at kunne lide de samme film og serier som sin partner?

Det kan godt være, at du har solidt Tinder-game, men intet slår "bingewatching" med den eneste ene. Hvis du ikke ved, hvad "bingewatching" er, så er det navnet på det man gør, man når flader ud på sofaen og ser afsnit efter afsnit af sin serie - gerne til langt ud på natten. 

Netflix har lavet en undersøgelse, hvor de har set på vigtigheden af at have samme smag i tv som ens partner. Og det er der kommet nogle ret overraskende resultater ud af, skriver The Independent.

Hele 25 % finder en potentiel partner mere interessant baseret på deres smag i tv-serier. 27 % mener endda, at det er vigtigt at kunne lide de samme programmer.

Det hænger også godt sammen med, at 72 % mener, at ligge i sofaen om aftenen og se deres yndlingsserie med deres udkårne var én af deres yndlingsbeskæftigelser. 

Og hvis du ikke har fundet dig en kæreste endnu, så svarer 13 %, at de ville invitere en person ud baseret på deres smag i film og serier. Så hvis du lige sørger for at være nede med de fedeste serier og film, så øger du bare dine chancer.

Hvem vidste, at partnerens smag betød så meget?

Undersøgelser er baseret på svar fra 1.008 mænd og kvinder i alderen 18-39 år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt