Magasinet M!

Ikke for sarte sjæle: 14 pigers uheldige vagina-oplevelser

18 torne, et forsvundet kondom og en rød sko, der var hvid, da dagen startede. Det kan lyde som opskriften på en Olsen Banden-film, men virkeligheden er en anden.

Vi vil ikke skrive så meget her. Sitet Buzzfeed spurgte deres læsere om at komme med deres Vagina-gyserhistorier, og det er der kommet noget forfærdelig uhyggelig læsning ud af.

1. 
"Engang brugte jeg et hårfjerningsmiddel på mit bikini-område, og det fungerede så godt, at jeg tænkte, jeg også kunne bruge det på min fisse for at fjerne hårene. Jeg puttede en smule på, men der gik ikke længe, før jeg kunne mærke det brænde. Jeg valgte derfor at bruge noget aloe vera-creme for at dæmpe smerten, men det gjorde kun den brændende fornemmelse værre. Den næste dag var min tissekone voldsomt hævet."

- cailsann


2.

"Mens jeg cyklede, sad mit forhjul pludselig fast. Jeg faldt forover ind i en tornebusk, og jeg nåede ikke at samle benene, så det gik udover et bestemt område. Jeg skreg af smerte, mens min gynækolog fjernede 18 torne fra mit underliv med en pincet. Behøver jeg at sige, at den aldrig blev den samme igen?"

- leighk42e9fd239


3.

"Jeg nyste, mens jeg intimbarberede mig, og barberbladet gled, så jeg skar min ene skamlæbe. Jeg tog på skadestuen på grund af den ekstreme smerte, og der var blister overalt. Efterfølgende prøvede jeg at fjerne den tampon, der stadig var inden i mig, men den ville ikke ud, og der sad stadig hud fast på den, da det endelig lykkes. Nu er jeg meget forsigtig, når jeg barberer mig."

- Sweet_SouthernPeach


4.

"Efter en bytur med nogle veninder tog jeg hjem sammen med en, jeg mødte. Tre dage senere begyndte det at føles underligt indvendigt, og jeg gik ud på toilettet for at undersøge situationen. Efter lang tid lykkedes det mig at trække et kondom ud, der stadig indeholdt sæd."

- Loosethegoose

ANNONCE
Ikke for sarte sjæle: 14 pigers uheldige vagina-oplevelser

5.
"Efter at have rejst mig fra badekarret satte jeg mig på toiletbrættet for at fjerne min neglelak. Jeg tabte flasken med acetone, jeg havde i min hånd, og spildte den udover mine ædlere dele. Den brændte MEGET, og jeg skyndte mig at fylde koldt vandt i badekarret og hoppe tilbage i det og plaskede min tissekone til som en sindssyg.

- heathernormanb


6.

"Da jeg havde sex med min kæreste, sad hans penisring pludselig fast inden i mig. INDEN I MIG! I de næste 10 minutter forsøgte min kæreste at lege gynækolog, og til sidst lykkedes det for ham at hive den ud ved at bruge den lange ende af en køkkenske. Behøver jeg at nævne, at det var akavet imellem os lang tid efter."

- maryf485fe182b

7.
"I mine teenage-år brugte jeg en elektrisk tandbørste som vibrator. Efter et par minutter begyndte det at brænde, fordi jeg ikke havde fjernet en lille smule tandpasta. Jeg forsøgte at fjerne tandbørsten, men den endte med at sidde fast inden i mig, og det nærmest krævede vold at få den ud. Jeg gjorde det aldrig igen siden."

- amelia0ford


8.

"Efter at have forsøgt længe endte jeg endelig i kanen med den her mand. Alt var godt, og efter han var færdig, gik han ud på toilettet for at vaske sig. Da han kom tilbage, så han rædselsslagen ud. Han spurgte, om jeg havde menstruation, hvilket jeg ikke havde. Da jeg inspicerede det ramte område, opdagede jeg, at hans pik havde revet min spiral ud."

- laurenkim518

ANNONCE
Ikke for sarte sjæle: 14 pigers uheldige vagina-oplevelser

9.
"En nat kravlede en edderkop og i mine trusser og bed mig. Såret endte med at blive betændt, og efter et par dage var mine ædlere dele på størrelse med en appelsin."

- courtneygraceh


10.
"Jeg faldt i søvn, mens jeg kørte i bus, og blødte igennem mine sorte strømpebukser. De var gennemblødte, da jeg kom i skole, og jeg ville ikke efterlade blod noget sted, så jeg besluttede mig for at sidde på min fod, indtil jeg var tør. Jeg havde hvide sneakers på den dag, så da jeg rejste mig, var mine sko dækket af blod. Jeg har stadig ikke tilgivet min fisse."

- isabellec4bd6fa41a


11.
"For nyligt gik jeg en tur sammen med min kæreste, da jeg pludselig følte, at noget skete forneden. På en overfyldt gang på gymnasiet kunne jeg mærke, at en stor mængde blod var ved at komme ud gennem mine bukser. Jeg kunne se, hvor forfærdet han så ud, så jeg tog hans trøje for at dække mig til. Heldigvis var den rød, så pletten kunne nemt vaskes væk."

- l41558f8e3

12.
"På mit første år på universitetet besluttede min ekskæreste, at vi skulle prøve noget kinky, og han bad mig lukke øjnene. Mens han var nede på mig, mærkede jeg pludselig en brændende fornemmelse på min klitoris. Af en eller anden grund tænkte han, at det var en god ide at tage en stor mængde tandpasta på sin tunge, inden han begyndte at slikke mig. Det var det bestemt ikke."

- paulat40218dd78

13.
"Jeg arbejdede for noget tid siden i et supermarked. En dag gik jeg på toilettet for at skifte min tampon. Jeg gjorde, hvad der skulle gøres, men et par sekunder senere begyndte det at brænde, hvor det ikke burde. Kort efter kom jeg i tanke om, at der var gået hul på en pose med cayennepeber, lige før jeg skiftede den. Jeg havde bare glemt at vaske hænder."

- Loolibye

14.
"Jeg lå i stolen hos min gynækolog med benene placeret i stigbøjlerne. Kun et lille stykke papir dækkede mine mest ædle dele. Da hun satte sig ned på en stol for at påbegynde undersøgelsen, forsvandt stolen under hende, og hun væltede ned på gulvet med albuerne først. To sekretærer og en anden læge kom løbende ind for at hjælpe hende, mens jeg stadig havde mine ben i en position, så alle kunne se alt. Jeg var glad for, at jeg havde barberet mig dagen forinden."

- k4a4137cab

Jesus, hvor er vi glade for, at vi er mænd!

ANNONCE
Del

Seneste nyt