Magasinet M!

Instacrush, Julie Michelsen: Der er ikke noget værre end en stille fyr i soveværelset

Er du der?

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Julie Michelsen, som tidligere har været Ugens Instababe. Sidst fortalte hun, hvordan hun hellere vil sidde i McDrive end på en fin restaurant. Det føles nærmest som en jobsamtale. Og så har hun fået omtalt sine bryster som brunkager. 

Vi har taget endnu en snak med Julie, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden.

Rigtig god læsning!

 
 
 
 
 
 
 
00:01 / 00:01
 
ANNONCE

Instacrush #29: Julie Michelsen

Instagram: juliehmichelsen

Det er ikke så længe siden, du sidst var på M! - men hvad er der sket siden da?

Der er faktisk ikke sket det hele store, siden sidst jeg var på M!. Det hele kører faktisk bare på rutine med skole og arbejde. 

Dit arbejde fokuserer mere på det indre end det ydre - er det noget, du også selv fokuserer på, når du fx dater?

Det er det helt sikkert, ja! Jeg er helt klart begyndt at kigge mere indad, end hvad jeg gjorde førhen. Det tiltaler mig virkelig, hvis en mand har en dejlig personlighed og et godt hjerte, og så er det jo bare bonus, hvis manden også har et glimt i øjet og et sødt smil. Som jeg har nævnt tidligere, en mand der kan sætte ord på sine følelser og vise dem, det er simpelthen bare så mega cute.

Hvad er det største turn-off i soveværelset?

Jeg elsker en mand, som kan høres! Ikke fordi han skal lyde som en bjørn, det ikke det, vi er ude i. Der er bare ikke noget værre end en fyr som er stille i soveværelset, som om han har fået sat gaffatape rundt om munden. Man får lidt den der følelse ”øøøh, er du der?” ”er alt okay”? Jeg får den der tanke: kom nu ud af dit hoved og nyd det for søren da.

Fortæl os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer

Når jeg møder folk, som ikke rigtig kender mig, og fortæller dem, at jeg faktisk har spillet håndbold i 8 år på et nogenlunde højt niveau, får jeg altid dette her svar ”hvad? Dig Julie? Kan du spille håndbold?” Men ja, det kan jeg faktisk. Jeg tænker tit tilbage til de gode håndboldtider, men måtte desværre stoppe, pga. at tiden ikke længere var der og en knæskade.

Noget andet som folk ikke lige forventer, er nok, at jeg er den mest følsomme kvinde. Jeg kan måske godt udstråle noget andet, men i virkeligheden er jeg faktisk mega følsom.

Hvornår føler du dig allermest sexet?

Jeg føler mig helt klart allermest sexet, når jeg har barberet mine lange stænger og putter mig under nyvasket sengetøj og en blød morgenkåbe! Der er ikke noget bedre end, når ens hår dufter og benene er smurt ind i velduftende bodylotion. Et andet tidspunkt, jeg føler mig sexet, er også, når jeg duller mig op til byen (det sker dog sjældent efterhånden), men når det så sker – så går jeg også all in! Så lige med nogle søde drinks med procenter i, så kører det. Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og føle jeg ser godt ud, selvom der også skal være plads til de grimme dage.

Har du nogensinde fortrudt at have deltaget i Ex on the Beach? Hvad har det lært dig? 

Jeg har aldrig nogensinde fortrudt min deltagelse i Ex on the Beach. Det var en helt fantastisk oplevelse med en masse dejlige mennesker og noget, som jeg aldrig glemmer. Min deltagelse i Ex on the Beach har lært mig, at man virkelig bare skal gøre, hvad man føler for og tage nogle chancer i livet! Jeg var på daværende tidspunkt meget i tvivl om jeg skulle deltage i programmet, da jeg var lidt skræmt af, hvordan tiden efter programmet ville være.

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af Julie Høck Michelsen (@juliehmichelsen) den

Vis dette opslag på Instagram

3 dage til sommerferie ????

Et opslag delt af Julie Høck Michelsen (@juliehmichelsen) den

Vis dette opslag på Instagram

Ready for boattrip ??

Et opslag delt af Julie Høck Michelsen (@juliehmichelsen) den

Vis dette opslag på Instagram

??

Et opslag delt af Julie Høck Michelsen (@juliehmichelsen) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce